Squid Game-előzetes, Devil May Cry és új Cyberpunk-sorozat is volt a Netflix idei gigaeseményén

2024. szeptember 20. – 09:19

Másolás

Vágólapra másolva

Idén is elég mozgalmasra sikerült a Netflix negyedjére megrendezett saját fesztiválja, a Geeked Week, melynek szokásos bejelentős streamjén a Squid Game második évadának első teasere mellett bemutatkozott többek közt a Devil May Cry-anime, előzetest kapott a szintén animációs Tomb Raider-sorozat, és az is kiderült, hogy a CD Projekt a fantasztikusan sikerült Edgerunners után tényleg visszatér Night Citybe a Netflixszel.

Azt már viszonylag régóta lehetett tudni, hogy a tavaly valódi vetélkedőt is kapó Squid Game-nek még idén jön a második évada, és az is kiderült már, hogy az előző rész főszereplője, Szong Gihun is visszatér, hogy három évvel később megint ő legyen a 456-os számú játékos. Az új előzetesből sok újdonság nem derült ki, de az biztos, hogy Szong megint átmegy majd néhány apró kellemetlenségen, hogy aztán nyerjen sok pénzt, vagy valami ilyesmi.

Az élőszereplős sorozatoknál maradva kiderült még, hogy az Avatar: Az utolsó léghajlító második évadában Miya Cech játssza majd Tophot és jön az ugyancsak koreai Hellbound második évada. A One Piece második évadának kulisszái mögé is be lehetett nézni, és egyelőre csak hátulról, de megmutatták Choppert, a rénszarvas-ember hibridet, aki majd Luffyék hajóorvosa lesz, és az is kiderült, hogy kik játsszák a Baroque Works nagykutyáit, Mr. 0-t és Ms. All Sundayt. Egyéb dolgok címszavakban:

Néhány film is bemutatkozott, a Don't Move-ban egy gyászoló nőbe fecskendeznek idegmérget egy erdőben, hogy aztán küzdhessen az életéért, mielőtt megbénulna, az egész mögött pedig a legendás Sam Raimi áll. Mármint ő a producere a filmnek, nem ő fecskendezte be a mérget. Az El Eternauta egy ikonikus argentin képregény alapján meséli el egy halálos havazást túlélő csoport küzdelmét egy különös ellenséggel szemben, az idei Sundance-en debütált It's What's Inside-ban meg egy esküvő előtti buliból lesz rémálom. A Platform 2-ből pedig valószínűleg az egyetlen olyan részt mutatták meg, ami nem volt gusztustalan.

Animációban talán még ennél is erősebb volt az, amit a Netflix villantott, első körben azért, mert jött egy marha látványos részlet az Arcane második évadából, ahol a gótra festett Vi bokszol, piál és úgy általában látványosan egy lefelé tartó spirálba keveredve szörnyen érzi magát. A második évad is három fejezetben jön majd ki, november 9-én, november 16-án és november 23-án lehet majd megnézni őket.

A netflixes Castlevaniával már bizonyító Adi Shankar gondozásában készülő Devil May Cry is bemutatkozott, ami szerinte az egyik legjobb dolog, ami valaha kijött a platformon. Dante hangja nem az őt hagyományosan megszólaltató Reuben Langdon lesz, őt ugyanis fel sem kérték, helyette némileg váratlanul pont az a Johnny Yong Bosch adja a legendás démonvadász hangját, aki a játékokban a negyedik rész óta kulcsszereplő Nero szinkrohangja. Az animációért a The Legend of Korrán és a Dota-sorozaton is dolgozó Studio Mir felel.

Kiderült az is, hogy érkezik egy animációs sorozat a Tom Clancy's Splinter Cellből Deathwatch címmel, a Castlevaniát is megalkotó Powerhouse-nál készülő Tomb Raider-anime pedig rendes előzetest kapott. Az egyik legnépszerűbb kártyajátékból, a Magic: The Gatheringből is sorozatot fognak csinálni, és azt is bejelentették, hogy folytatódik a Netflix együttműködése a CD Projekttel, és érkezik egy újabb sorozat a Cyberpunk világában. Erről egyelőre nem derült ki semmi, de korábban arról volt szó, hogy a fantasztikusan sikerült Edgerunners sztorija véglegesen lezárult, így minden bizonnyal egy teljesen új történet érkezhet majd.

Ezen kívül is voltak még bejelentések, bejelentettek például egy rakás játékot is, köztük egy Rebel Moonossal, az összes bejelentést itt szedte össze a Netflix. Ha pedig valaki visszanézné az egész, közel háromórás streamet, ahol a bejelentések mellett például élőben lehetett Squid Game-et játszani, az alább megteheti:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!