Azt találgatják a rajongói, hogy Taylor Swift fellép-e a párizsi olimpia záróünnepségén

2024. augusztus 7. – 11:11

Másolás

Vágólapra másolva

Egyre több a találgatás a párizsi olimpia augusztus 11-i záróünnepségének részleteivel kapcsolatban. Az szinte biztosra vehető, hogy az amerikai filmsztár, Tom Cruise valamilyen szerepet fog kapni a ceremónián, de egyesek már arról spekulálnak, hogy akár Taylor Swift is felléphet az eseményen – írta a Deadline.

Az énekes rajongói azt sugallják, hogy Swift európai koncertturnéjába pont beleférne a párizsi olimpia záróünnepsége, mivel augusztus 10-én Bécsben fog koncertezni, a következő fellépése pedig csak 15-én lesz Londonban. Swift nemrég egy promóvideót tett közzé, amelyben a tornász Simone Biles, az úszó Katie Ledecky és a sprinter Sha'Carri Richardson előtt tiszteleg, mindez csak tovább erősítette azt a pletykát, hogy ő lesz az olimpiai záróünnepség sztárfellépője. Ha ez mégsem így lenne, akkor a hírek szerint Ariana Grande vagy Beyoncé fellépése is szóba jöhet.

A záróünnepséget egyébként ugyanaz a Thomas Jolly rendezi, aki a megosztó nyitóünnepségért is felelős volt, és ami után több halálos fenyegetést is kapott. A megnyitó két sztárvendége Lady Gaga és Céline Dion volt.

Amélie Oudéa-Castéra francia sportminiszter kedden a FranceInfo rádiónak nyilatkozva kijelentette, hogy „abszolút bízik” abban, hogy Jolly és csapata ismét „elkápráztatja a világot”. A miniszter azt is elárulta, hogy a zene nagy szerepet fog kapni vasárnapi a ünnepségen, és elismerte, hogy lesz egy rész, ami a „french touch”-ról, a világszerte sikeres francia elektro-pop zenéről fog szólni. „A zenei dimenzió mindig nagyon fontos. Azt hiszem, mindannyian emlékszünk a Midnight Oil koncertjére a sydney-i olimpia záróünnepségén. Az egy hatalmas pillanat volt, amely mindannyiunk emlékezetében megmaradt” – mondta Oudéa-Castéra.

A Le Parisien című napilap értesülései szerint a záróünnepségen – amelyet nem a Szajnán, hanem a 80 ezres Stade de France-ban, az atlétikai versenyek helyszínén fognak tartani – fellép a legendás francia elektronikus zenei duó, az Air, a Phoenix, valamint a francia elektronikus zene úttörője, Jean-Michel Jarre is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!