Tom Cruise kaszkadőrmutatvánnyal készülhet az olimpia záróünnepségére

2024. augusztus 2. – 12:31

Másolás

Vágólapra másolva

Tom Cruise a párizsi olimpia záróünnepségén adhatja át a hivatalos olimpiai zászlót a 2028-as házigazdának, Los Angelesnek – írja a TMZ. A lap úgy tudja, hogy a Mission: Impossible-filmekből is ismert színész kaszkadőrmutatvánnyal készül az augusztus 11-i záróceremóniára. A TMZ értesülései szerint Cruise a párizsi Stade de France stadion tetejéről ereszkedik majd le a hivatalos olimpiai zászlóval, amit aztán továbbad majd egy sportolónak.

A Guardian szerint a záróünnepség részleteit egyelőre titkolják, csak annyi biztos, hogy Anne Hidalgo, Párizs polgármestere nyújtja majd át az olimpiai lobogót Karen Bass Los Angeles-i polgármesternek.

Először a TMZ tette közzé azt a felvételt, amin Cruise látható, ahogy egy helikopterből ejtőernyővel leugrik a Los Angeles-i Hollywood feliratra. A lap úgy tudja, hogy a 62 éves színész mindkét városban felvett kaszkadőrjeleneteket az augusztus 11-i záróceremóniához. A negyven másodperces videón Tom Cruise zászlóval a kezében áll az ikonikus feliratnál.

Eközben a People magazin azt írja, hogy miután Cruise a párizsi stadionban átveszi az olimpiai zászlót, „repülőn utazik” Franciaországból Los Angelesbe, ahol ejtőernyővel landol majd a Hollywood feliraton. De a sztár részvételét eddig sem az amerikai NBC tévécsatorna, sem a Nemzetközi Olimpiai Bizottság nem erősítette meg.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!