Adam Driver megállítja az időt Coppola régóta várt filmjének teaserében

2024. május 5. – 09:48

Másolás

Vágólapra másolva

Instagramján osztotta meg először az első teasert Francis Ford Coppola nagyon régóta várt új filmjéhez, a Megalopolishoz. A videóban a film főszereplője, Adam Driver látható, ahogy egy felhőkarcolóról a mélybe vetné magát, ám a döntő pillanatban képes megállítani az időt, így a zuhanást is.

Coppola a videóhoz írt kommentárjában a feleségének, a 2024 áprilisában elhunyt Eleanornak ajánlotta a filmet, akinek születésnapjára időzítette a teaser megjelenését.

A Megalopolis története szerint Adam Driver egy idealista építészt alakít, aki New Yorkot az ókori Rómához hasonlóan építené újra. A filmben Nathalie Emmanuel, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Dustin Hoffman, Jon Voigt, Giancarlo Esposito, Laurence Fishburne és Kathryn Hunter szerepel még.

A Megalopolis világpremierje Cannes-ban lesz májusban, ahol a film a versenyprogramban szerepel.

A rendező korábban egy interjúban beszélt arról, hogy a 80-as évek óta szeretné leforgatni a 120 millió dolláros büdzsével tervezett Megalopolist. Coppola azt szeretné, ha a Megalopolis olyan film lenne, amit az emberek időről időre újra elővesznek, megnéznek, és beszélgetnek róla. „Újévkor ahelyett, hogy arról beszélsz, hogy felhagysz a szénhidrátokkal, azt szeretném, ha azt a kérdést járnánk körül, hogy a társadalom, amiben élünk, az egyetlen lehetséges társadalom, amiben élhetnénk?” – mondta Coppola akkor a filmről.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!