Courteney Cox és Matt LeBlanc is megemlékeztek Matthew Perryről

2023. november 14. – 22:09

Másolás

Vágólapra másolva

Két héttel azután, hogy a Jóbarátok egykori sztárjai közös közleményben búcsúztak el az október végén a jakuzzijában holtan talált Matthew Perrytől, aki a sorozatban Chandlert játszotta, Matt LeBlanc (Joey) és Courteney Cox (Monica) is összeszedték magukban az erőt, hogy külön posztban is megemlékezzenek egykori színésztársukról, illetve kvázi családtagjukról.

LeBlanc egy galériát rakott ki Instagramra, a Joey és Chandler közös pillanatai mellé írt szöveget pedig azzal kezdte, hogy nehéz szívvel int most búcsút Perrynek. Mint írta, a közösen eltöltött időre élete kedvenc szakaszaiként gondol vissza, és megtisztelő számára, hogy közösen szerepelhettek, és a barátjának nevezhette a színészt. „Mindig mosolyogni fogok, mikor rád gondolok, és sosem felejtelek el. Soha” – írta, hozzátéve, hogy Perry most már végre szabad. A végére még odabiggyesztette azt is, hogy akkor így már alighanem sosem kapja vissza azt a húsz dollárt, amivel még lógott neki.

Cox, aki a sorozatban Chandler barátnőjét alakította, stílszerűen a két karakter első intim pillanatával emlékezett meg Perryről, akiről egyébként a halála után kiderült, hogy egy ponton saját kezűleg akadályozta meg, hogy Chandler megcsalja Monicát. Cox most felidézte, hogy Chandler és Monica eredetileg csak egy egyéjszakás kalandra jöttek volna össze Londonban, de a közönség annyira jól fogadta a dolgot, hogy végül ennél sokkal több lett belőle.

A most megosztott videóból az is kiderült, hogy az affér utáni reggelen, amikor Ross rájuk nyit, a forgatáson volt még egy extra csavar a két karakter párbeszédében – a végül a tévébe került változatban Monica takaró alól való kibújása után vége is a jelenetnek, de ahogy Cox is írja, Perry a felvétel előtt odasúgott még valamit neki, amit némi hatásszünet után ő be is mondott. Az egészet ide kattintva lehet megnézni. Cox arról is írt, hogy Perry gyakran csinált ilyeneket, vicces volt és kedves, és mindennap érzi a hiányát.

Perry, aki Chandler Binget alakította a Jóbarátok című sorozatban, 2022-ben megjelent Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet című memoárjában nyíltan írt arról, hogy egész életében küzdött a drog- és alkoholfüggőségével. A színész az elmúlt években sokaknak segített a függőségük leküzdésében. Egy tavalyi interjúban arról beszélt, azt szeretné, hogy halála után inkább erről emlékezzenek rá az emberek. Perryről színésztársai is megemlékeztek, életét képekben pedig ebben a cikkünkben mutattuk be. Halála után szenvedélybetegeket segítő alapítványt hoztak létre Matthew Perry tiszteletére.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!