Felpörgött az élet Alcsúton Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője miatt

2021. szeptember 24. – 16:09

frissítve

Felpörgött az élet Alcsúton Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője miatt
Biztonsági őr az Alcsúti Arborétum bejártánál – Fotó: Huszti István / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Sorban érkeztek a luxusautók és a fekete, lesötétített üvegű kisbuszok az Alcsúti Arborétumhoz, ahol a Blikk szerint pénteken tartják Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjét. A 444 azt írja, hogy a meghívottak egy részét a Puskás Akadémia konferenciaközpontjában parkoltatták le, ahol átszállhattak a sofőrszolgálathoz, hogy a szomszéd faluba szállítsák őket.

A Telex helyszínen lévő tudósítója szerint az arborétumot a meghívott vendégeken kívül lehetetlen volt megközelíteni, a bejáratánál és a terület több pontján is biztonsági őrök járkáltak, és még ha egy őrön tovább is jutna, újabb biztonsági emberrel találkozna.

Esély arra, hogy valamit látni lehessen az év legjobban várt ceremóniájáról, legfeljebb az arborétum egyik oldalán volt. Vagyis csak lett volna, itt ugyanis fekete ponyvákkal terítették le az ideiglenesen felállított kerítést.

Délután öt óra előtt egy mentőautó – feltehetően csak a helyszín egészségügyi biztosítása miatt – hajtott be az arborétumba és megérkezett egy Mészáros Gasztro feliratú hűtőautó is. Nem sokkal később pedig egy BMW-nyi toalett papír is begurult a bulira.

Az Alcsúti Arborétum bejárata, ahol a Blikk értesülése szerint ma tartják Mészáros Lőrincék esküvőjét – Fotók: Huszti István / Telex Az Alcsúti Arborétum bejárata, ahol a Blikk értesülése szerint ma tartják Mészáros Lőrincék esküvőjét – Fotók: Huszti István / Telex
Az Alcsúti Arborétum bejárata, ahol a Blikk értesülése szerint ma tartják Mészáros Lőrincék esküvőjét – Fotók: Huszti István / Telex

Az, hogy pontosan kiket hívtak meg az esküvőre, nem nagyon lehet tudni. A VIP vendégeken kívül is mindenkit lesötétített üvegű buszokkal szállítottak a helyszínre, és a belső parkolót is leponyvázták. A Hvg.hu munkatársa eddig a helyi országgyűlési képviselőt, Tessely Zoltánt látta a meghívottak között.

Az Alcsúti Arborétum egyébként felkapott esküvőhelyszínnek számít. „A hangulatos, meghitt környezetben fekvő kápolna kiváló helyszín templomi esküvők lebonyolítására. A kápolna melletti rét alkalmas polgári esküvők, állófogadások megtartására” – olvasható az arborétum honlapján, ami felülről így néz ki:

Várkonyi: Soha nem volt titok, hogy egy párt alkotunk

Hosszabb ideje tartotta magát a pletyka, miszerint az egykori tévés műsorvezető és Orbán Viktor jó barátja, az ország leggazdagabb embere egy párt alkotnak. Miután Mészáros Lőrinc tavaly szeptemberben hirtelen elvált feleségétől, januárban már arról írtunk, hogy Várkonyi új kommunikációs cége a felcsúti milliárdos palotájába költözött. Majd nem sokkal később már arról szóltak a hírek, hogy szárnyal a cég, amely hogy, hogy nem, a Mészáros-csoport társadalmi felelősségvállalási programjának keretében elindított High Tech Suli pályázaton dolgozott. A tavaly szeptemberben alapított kommunikációs cégből Várkonyi Andrea idén nyáron pedig már 35 millió forintot vehetett ki.

Biztonsági őrök őrzik az esküvő helyszínét – Fotó: Huszti István / Telex Biztonsági őrök őrzik az esküvő helyszínét – Fotó: Huszti István / Telex
Biztonsági őrök őrzik az esküvő helyszínét – Fotó: Huszti István / Telex

Márciusban Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő egy Facebook-bejegyzésben állította, hogy Mészáros Lőrinc és hozzátartozói Dubajban töltötték a március 15-i hosszú hétvégét. A kisgép landolásáról a Hvg.hu munkatársai videót is készítettek, ezen az látszott, hogy a repülőből először egy férfi, majd egy szőke nő száll ki, akik aztán rögtön egy ott várakozó kisbuszra szálltak fel. Az arcuk viszont nem volt felismerhető minden kétséget kizáróan.

Egy hónappal később aztán Várkonyi a legnagyobb természetességgel erősítette meg egy bulvár magazinnak, hogy együtt van Mészáros Lőrinccel, ami szerinte „eddig sem volt titok”. Igaz, többet nem is árult el a felcsúti milliárdossal való kapcsolatáról. Egy „bennfentes” viszont elmondta a lapnak, hogy Mészáros és Várkonyi harmonikus párt alkotnak, ezért sem volt számára meglepő, hogy Mészáros megkérte a tévés kezét, és hogy össze is fognak házasodni. Innentől kevés dolog tartotta annyira lázban a jól informált magyarokat, mint a felcsúti milliárdos magánéletének alakulása és az új kapcsolat gazdasági vonatkozásai.

Az arborétum területére nem lehet belátni, a kerítéseket sötét ponyvával borították le – Fotó: Huszti István / Telex
Az arborétum területére nem lehet belátni, a kerítéseket sötét ponyvával borították le – Fotó: Huszti István / Telex

Olvasónk segítségével megtaláltuk Svábhegyen azt az 500 négyzetméteres ingatlant, ahová a pár költözött, miközben egyre vadabb pletykák terjedtek a lakodalom fellépőiről és a lánybúcsúról. Egy ideig keringett a hír, hogy Mészárosék esküvőjén Jennifer Lopez lép fel, de Várkonyi Andrea szerint ez tervben sem volt. A lánybúcsúját sem egy balatoni luxusvitorláson töltötte, hanem barátnője teraszán.

Mészárost és Várkonyit is megkérdeztük, valóban ma tartják-e az esküvőjüket, ha válaszolnak, cikkünket frissítjük. A miniszterelnök sajtófőnökétől pedig arról érdeklődtünk, hogy Orbán Viktor részt vesz-e jó barátja esküvőjén. Havasi Bertalan azt válaszolta, hogy

„az eddigi gyakorlatnak megfelelően a miniszterelnök hivatalos programjairól tudok beszámolni a sajtónak”.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!