21 ezer forintért vásárolhatunk magunknak egy méretes, Barbie-s kulacsot

2024. szeptember 17. – 22:59

Másolás

Vágólapra másolva

Barbie-tematikájú kulacsokat dob piacra a termoszgyártó Stanley Cup – írja a Fox News. A Mattel és Stanley Cup együttműködésének köszönhetően nyolc különböző stílusú kulacs közül lehet válogatni. Van köztük klasszikus Barbie baba stílusú, ahogy a 80-as évek őrületét megidéző rocker Barbie-s is, és természetesen nem maradhat ki a Kent megidéző pohár sem.

A Barbie Dream Stanley Cup egy limitált széria, a méretes bögréket szeptember 16. és szeptember 20. között fogják árulni 60 amerikai dollárért, azaz körülbelül 21 ezer forintért.

Barbie-film a tavalyi nyár legnagyobb mozis eseményévé nőtte ki magát, a filmről készült kritikánkat itt olvashatja el újra. A filmet nyolc Oscar-díjra jelölték, végül csak egyet kapott meg, azt is csak a legjobb eredeti betétdalért. Ryan Gosling – akit szintén jelöltek Oscarra, a Kenért – kritizálta az akadémiát, amiért a színésznőt nem jelölték a legjobb női főszereplő díjára. A Barbiéhoz hasonlóan nagy a rajongó van Amerikában a Stanley Cup által termoszoknak, amiről kiderült, hogy mérgező ólom van bennünk, amit a gyártó is megerősített.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!