Végre megszólalt sajátos teljesítményéről a híres-neves ausztrál breaktáncos

2024. szeptember 4. – 14:39

Végre megszólalt sajátos teljesítményéről a híres-neves ausztrál breaktáncos
Rachael Gunn, azaz Raygun a párizsi olimpián – Fotó: Odd Andersen / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Ha nem lett volna elég WTF-érzés, hogy a breaktánc idén az olimpiai sportágak közé került Párizsban, még sikerült kitermelni az olimpia egyik legnagyobb kérdőjelét is: a 37 éves Rachael Gunnt, aki Ausztrália színeiben többek között kenguruként ugrált, és zéró ponttal zárta a versenyt.

Gunn, azaz versenynevén Raygun eddig csak egyszer szólalt meg a teljesítményéről, akkor is csak annyit adott ki egy közleményben, hogy azért azt nem gondolta volna, hogy ennyi gyűlölet zúdul majd rá.

Raygun viszont most interjút adott az ausztrál médiának, a The Project nevű műsorban arról beszélt többek között, hogy elnézést kér a közösségtől azokért a negatív kritikákért, amik miatta érték a breaktáncot. Gunn elmondta, hogy úgy érzi magát, mint egy nagyon furcsa álomban, amiből bármelyik pillanatban felébredhet.

A sportoló elmondta, hogy nagyon izgult az olimpiai szereplés előtt, és tudta, hogy meg fogják majd verni őt a többiek.

Azt is tudta előre, hogy nem fogják megérteni majd az emberek a breaktáncos stílusát.

Rachael Gunn most egy ideig nem fog breaktánc-versenyeken részt venni, mert ki akar kerülni a reflektorfényből. „Inkább szeretnék a pozitív dolgokkal foglalkozni, azzal az örömmel, amit az embereknek nyújtottam,” mondta az interjúban.

A teljes interjút itt lehet megnézni:

A 2028-as Los Angeles-i olimpia programjában már nem fog szerepelni a breaktánc, ami egyébként is csak egy házibulis ökörködésnek indult.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!