Elege van a foci-Eb kommentátoraiból? Akkor Dé:Nashnek van egy jó híre

2024. június 30. – 16:03

Másolás

Vágólapra másolva

Több mint két hete zajlik már a németországi foci-Eb, harmincnyolc meccsen vagyunk túl, és ezen a ponton teljesen érthető, ha valaki belefáradt abba, hogy ugyanazokat a kommentátorokat hallgatja a köztévé közvetítéseiben, hiába van belőlük több is. Magyarország egyetlen tarsolyrappere most nekik hozott jó hírt: a hétfői francia–belga meccset úgy is megnézhetik, hogy egy valódi sportkommentátor helyett

őt, vagyis Dé:Nasht, illetve két másik rappert, Lil Frakkot és a 6363-projektből zenekart csináló Gegét hallgathatják majd.

Dé:Nash az Instagramon közzétett posztjában azt írta, hogy az érdeklődőknek nem lesz más dolguk, mint bekapcsolni a meccset, aztán levenni róla a hangot (vagy kikapcsolni magát a kommentárt, de ez nem minden tévén és/vagy közvetítésnél lehetséges), és már hallgathatják is a három rappert.

„Szakszerű kommentárunkra, kőkemény magyaros analízisekre, valamint élő kommentelési lehetőségre és az adásban a kommentek megválaszolására lehet számítani” – írta Dé:Nash a posztjában. Ha valaki kedvet kapott, annak Dé:Nash YouTube-csatornájára kell ellátogatnia, ahol hétfőn este fél 6-kor kezdődik majd a felvezető műsor a meccs előtt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!