„Simán lemosta Karácsonyt” – a Metropol fizetett hirdetésben tolja, hogy miért jobb Vitézy

2024. június 9. – 11:02

Másolás

Vágólapra másolva

„Miért jobb Vitézy Dávid, mint Karácsony Gergely? Öt pontban a lényeg!” – próbál segíteni az elveszett választónak a Metropol, ami öt évig szinte mindennap címlapján jelentette ki: a főpolgármester és csapata alkalmatlan.

Az ingyenesen osztogatott lap a Facebook-oldalán közzétett hirdetésben Vitézy Dávidot szakembernek nevezi, aki nem foglalkozik pártpolitikai csatákkal, bizonyított Tarlós idején, ráadásul a tévévitákban is „simán lemosta” Karácsony Gergelyt. Majd azt is megállapítják, hogy Vitézynek komoly esélye van győzni. Ezzel szemben Karácsony nem csinált semmit, Vitézyék fejlesztéseivel dicsekszik, és csak politikai szlogeneket ismételget.

A Metropol néhány napja még a Fidesz-KDNP utolsó pillanatban visszalépett jelöltjét, Szentkirályi Alexandrát támogatta fizetett hirdetésekkel, de pénteken ők is átálltak inkább Vitézyre, akinek a támogatására biztatott maga Szentkirályi is.

Karácsony Gergely a Telexnek adott interjújában arról beszélt, hogy ő az egyetlen politikus, akinek a lejáratására egy saját lapot tartanak fenn. A főpolgármester az elmúlt négy és fél évben bőven kapott a Metropoltól: a kampány végén már a rejtvényfejtők is arról értesülhettek a megoldásból, hogy „Karácsony Gergely nem csinál semmit, és megint ígérget” és „tutyimutyi csődpolgármester”. De előfordult, hogy Karácsonyba rúgott volna a Metropol, de az V. kerületi fideszes polgármestert találták gyomorszájon, máskor pedig „berobbant a Karácsony-gyom”, igaz, ezzel csúnyán felsültek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!