„Berobban a Karácsony-gyom” – a Metropol ledobta a 2024-es budapesti választás atombombáját

2023. augusztus 16. – 20:41

Másolás

Vágólapra másolva

Létezik a Metropol nevű újság, az egykor szebb napokat látott ingyenes lap 2019, Karácsony Gergely főpolgármesterré választása óta a kormánypropaganda terjesztésével együtt egyetlen célt szolgál: hogy elhitesse a fővárosiakkal, hogy Tarlós István távozása óta Budapesten egyre rosszabb élni.

Ezt a feladatot néha nevetségesen bénán, néha undorítóan végzik (például hajléktalanokat aláznak). De korábban általában még sikerült legalább értelmezhető problémákat találniuk, amelyekkel hergelhették a magyarokat Karácsony ellen. Most már viszont a jelek szerint kifogytak a témákból, nem volt hova lehajolni, úgyhogy fogták, amit legalul találtak: a gyomokat.

Fotó: Metropol / Facebook
Fotó: Metropol / Facebook

És leforgattak egy oknyomozó videót, amiben kiválóan, minden oldalról bemutatják Budapest legnagyobb problémáját. Íme a remekmű:

A videó magáért beszél, valóban rámutattak Budapest legnagyobb problémájára, és a felelőst is sikerült megtalálniuk. Kicsit furcsa amúgy, hogy háromnegyed évvel az önkormányzati választások előtt a Fidesz még mindig nem tudja megnevezni főpolgármester-jelöltjét, de a Metropolból azt legalább megtudjuk, hogy ki ne álljon a város élén.

Na mindegy, köszönjük, Karácsony!

Arról, hogy a Metropol szerint Karácsony megválasztása óta a pokolban is jobb élni, mint Budapesten, itt írtunk hosszabban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!