Karácsonyba rúgott volna a Metropol, az V. kerületi fideszes polgármestert találta gyomorszájon

2023. szeptember 29. – 13:13

Másolás

Vágólapra másolva

Jól irányzott rúgásnak indult, csúnya öngól lett a fővárosi Fidesz-közeli propagandalap, a Metropol leleplező cikkéből. A lap a gyomok után most a Vörösmarty téren megszaporodó kéregetők miatt ment neki a városvezetésnek. Arról viszont a jelek szerint elfeledkezett, hogy

a Vörösmarty teret tavaly államosította a kormány, és ingyenesen az V. kerületi önkormányzat vagyonkezelésébe adta. Az V. kerület polgármestere pedig a fideszes Szentgyörgyvölgyi Péter.

Alig egy hónapja egyébként a gyomokkal is arcon csapta magát a Metropol, akkor a Karácsony-gyom fotópályázaton sikerült egy állami tulajdonban álló területet kihozniuk nyertesként.

Kovács Alex Gábor, az V. kerületi ellenzéki frakció vezetője posztolt egy képet a Facebook-oldalán a Metropol címlapjáról, rajta a Vörösmarty téri kéregetőkkel:

Kovács szerint a téren valóban nincs rend, „dolgozik” a koldusmaffia, „dolgoznak” az illegális utcai árusok, ráadásul a segway-esek és e-rolleresek is sokszor teljesen szabálytalanul, a gyalogosokat veszélyeztetve közlekednek. „Vajon Belváros fideszes polgármestere szerint nem kellene már lépni az ügyben – ha már a fideszes propaganda is a címlapon üzeni?” – kérdezi Kovács.

A képviselő szerint egyébként a képek nem is a Vörömarty téren, hanem a Váci utcában készültek – ami szintén kerületi tulajdonban van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!