Magyar Péter a sarkadi Édenben lángosozott

2024. április 18. – 12:13

Magyar Péter a sarkadi Édenben lángosozott
Magyar Péter és a sarkadi lángos – Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtökön Sarkadon folytatta országjárását Magyar Péter, reggel a Békés megyei Sarkadon, az Éden Büfénél várta 40-50 helybéli a politikust. Magyar a dobozi temetőből érkezett, elmondása szerint a dédapja nyugszik ott. Érkezéskor kezet fogott az érdeklődőkkel, sokan kértek tőle közös képet. Rövid beszédében arra kérte az embereket, szavazzanak honlapjukon a Tisztelet és Szabadság Párt EP-listájának jelöltjeire.

Beszéde után bement az Éden Büfébe, és megevett egy lángost, rajongói közben Magyar egyesületének festett furgonjával fotózkodtak.

Magyar a Békés megyei Gyulán kezdte országjárást szerdán, onnan Békéscsabára ment. Gyulán beszólt a neki korábban beszóló Kocsis Máténak, munkaidőbeli pezsgőzéssel és borozással vádolta a Fidesz frakcióvezetőjét, aki korábban azzal vádolta őt, hogy a felesége szerzett neki állami megbízásokat. Kocsis csütörtökön vissza is szólt neki, Pszichopetinek nevezte, és azt írta a Facebookra: „Csúnya, alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti, de jobban jártam, mint a felesége, mert engem csak szóban bántalmaz. Csak elő ne kerüljön a nadrágszíj!”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!