Tóninak passzolta eredetileg Majkának címzett, aztán Ráskó Eszterig guruló sztárboxos kihívását Molnár Áron

2024. április 9. – 09:01

Másolás

Vágólapra másolva

Körbegurult a celebek között Molnár Áron kihívása, amit eredetileg Majkának címzett, egyelőre úgy tűnik, senki nem fog bokszolni senkivel, hacsak egy bizonyos Tóni ki nem áll Ráskó Eszterrel. Ha esetleg véletlenül nem tudná, mi ez az egész, itt egy gyors összefoglalás:

Molnár Áron, az RTL-es Sztárbox egyik győztese egy Facebook-posztban kihívta bokszolni Majkát, senki nem tudja, hogy miért és miért pont most.

Majka, aki épp most tér vissza a csatornához, hosszú posztban reagált, hogy most egy ideig neki ez nem alkalmas, és maga helyett Sebestyén Balázs rádióst ajánlotta, akivel állítólag a színész nincs túl jóban.

Balázs viszont nem igazán akar Majka helyett bokszolni, úgyhogy ő is ajánlott maga helyett valakit, aki nem más, mint a Balázsék új műsorvezetője, Ráskó Eszter.

Ráskó volt amúgy az egyetlen, aki vállalta volna a kihívást, az Instáján ki is posztolt egy videót, amin bokszkesztyűben felcsenget a színészhez, hogy lehívja bokszolni, de Molnár nem megy, azt válaszolja: „épp főpróba hetem van augusztusig, meg anyám is főzött”.

Ez történt tehát eddig, aztán Molnár Áron hétfő este megint posztolt egy videót a Facebookon, amiben azt mondja Ráskónak, hogy még legalább 2025-ig nem tud kiállni ellene.

„Ráskó Eszter, ki mernék veled állni, csak most beteg vagyok 2025-ig.. utána bármi lehet…(Tóni… nem annyira csíp téged..)@rogánantal” – írta a poszthoz a színész.

Hogy erre jön-e reakció bárhonnan is, azt nem tudni, de ez az egész most már olyan, mint a gazda rétre megy, a gazda rétre megy ki a, ki a rétre megy.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!