Molnár Áron kihívta egy bokszmeccsre Majkát, aki maga helyett inkább Sebestyén Balázst ajánlotta ellenfélnek

2024. április 8. – 06:16

Másolás

Vágólapra másolva

A színész Molnár Áron, aki megnyerte az RTL-en futó Sztárboxot, szívesen megverekedne a húsz évvel korábbi győztessel, a csatornához most visszatérő Majkával. A rapper-műsorvezető viszont elhárította a felkérést, szerinte inkább Sebestyén Balázzsal kéne bunyóznia Molnárnak, ha már úgysem annyira kedvelik egymást.

Molnár egy Instagram-posztban hívta ki Majkát. „Szevasz, Majka! Hallottam, hogy visszaigazoltál az RTL-hez. Ezt nagy örömmel láttam és olvastam, mert így van lehetőségem, hogy kihívjalak téged egy bokszmeccsre, hogy a 2004-ben megnyert Sztárbox bajnoki övedet elnyerhessem tőled! A tét természetesen az én bajnoki övem is. Remélem, hogy van benned kraft, vagányság és bátorság, és kiállsz ellenem a Sztárbox új évadában egy meccsre!” – mondta Molnár, aki szerint Majka kajak csávó, és reményei szerint nem futamodik meg.

Majka a kihívásra a Facebookon válaszolt. Szerinte Molnárnak jól állt a piff-puff, de sok akadálya van annak, hogy egymásnak essenek. Az egyik legfontosabb érve az Majkának, hogy annyi munkája van 2024-re, hogy nem tudna rendesen felkészülni. „Ahhoz hogy kiporoljam a feneked, minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett meg Tom Cruise-nak se sikerülne a Mission Impossible 8-ban. Persze lehetnék olyan is, aki felmarkolna egy zsák pénzt, szarna mindenre, és az első menetben hanyatt vágja magát, de az nem én vagyok. Ha már elvállaltam valamit, megcsinálom rendesen. És ezt nem tudnám” – írta.

Majka mentőötlete az, hogy Molnár inkább Sebestyén Balázzsal verekedjen meg. „Ha akarod viszont rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem azt hiszem, mondta is egyszer , hogy nem nagyon csíp téged.”

A Sztárbox döntőiről ebben a cikkünkben számoltunk be. A műsort egyébként a Médiatanács többször is büntette, mert az erőszakos momentumok ellenére a RTL rossz korhatár-besorolást alkalmazott.



Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!