„Ezt inkább nem kommentálom” – mondta Szoboszlai arra a kérdésre, hogy minek öltözött volna be farsangkor

2024. március 8. – 07:51

Másolás

Vágólapra másolva

Simán, 5-1-re nyert a Liverpool a Sparta Praha elleni Európa-liga-nyolcaddöntő odavágóján. Szoboszlai Dominik csereként állt be a második félidőben, a 95. percben pedig ő szerezte a Liverpool ötödik gólját.

A meccs után az M4 Sport riportere is kérdezhette a magyar válogatott csapatkapitányát, aki elmondta, hogy szinte bemelegítés nélkül állt be, mert Ibrahima Konatét sérülés miatt hirtelen le kellett cserélni, Alexis Mac Allister kiválása után pedig Jürgen Klopp szólt neki, hogy jobban kell figyelnie a védekezésre.

„Volt már pár gólom a BL-ben, most elkezdtem az Európa-ligában és remélem, hogy ebben a szezonban még folytatni tudom, de utána már vissza a BL-be! Úgy álltunk hozzá, hogy tovább szeretnénk jutni az Európa-ligában. Nem iszom előre a medve bőrére, de úgy néz ki, hogy jó úton haladunk, most koncentrálunk a Cityre, valószínűleg elég nagy meccs lesz, de készen állunk” – mondta Szoboszlai.

Az interjú vége aztán szürreális fordulatot vett, amikor a riporter a farsangról kezdte el kérdezgetni Szoboszlait. „Nem tudom, mit szólsz ahhoz, hogy rengeteg kissrác öltözött be Szoboszlai Dominiknak, lenyomtad Supermant, Batmant és az összes szuperhőst!” – hangzott el a kérdés, amire Szoboszlai kissé meglepetten azt válaszolta, természetesen örül ennek, és reméli, hogy a következő farsangon minél többen lesznek szoboszlais mezben, és reméli, hogy egy kis motivációt tud adni ezzel a gyerekeknek.

De a farsangi téma ezzel még nem ért véget, mert a riporter csak tovább erőltette: „Volt egy kissrác, aki levélben meghívott téged az iskolai farsangra, nyilván nem tudtál elmenni, de beöltöztél volna?” Kis habozás után Szoboszlai rövidre zárta az interjút:

„Hát, ezt inkább nem kommentálom”

– mondta, és azzal a lendülettel ment is tovább.

A meccs előtti sajtótájékoztatón a magyar újságírók természetesen Szoboszlairól kérdezték a Liverpool menedzserét, Jürgen Kloppot, aki meg sem várta a kérdés végét – hiszen jól tudja, hogy mit akarnak tőle hallani –, és egyből rávágta, hogy „szerintem Szoboszlai remek játékos”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!