Novák Katalin tanácsadója szerint lehet, hogy az egész kegyelmi ügyet csak azért robbantották, hogy módosíthassák az alkotmányt 🤔

2024. február 8. – 19:04

Másolás

Vágólapra másolva

Különös megfejtést adott az elmúlt napok kegyelmi ügyére és Orbán Viktor alkotmánymódosításról szóló bejelentésére Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi Három Királylány mozgalom kuratóriumi elnöke, Novák Katalin tanácsadója.

Orbán ugye azt jelentette be, hogy a jövőben lehetetlenné teszik, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson. Az ügy előzménye, hogy Novák Katalin tavaly megkegyelmezett egy olyan férfinak, aki a bicskei gyermekotthon pedofil exigazgatójának segített eltussolni tettét a bíróság szerint. Skrabski Fruzsina megfejtése erre ez volt:

Fotó: Skrabski Fruzsina / Facebook
Fotó: Skrabski Fruzsina / Facebook

Vagyis a köztársasági elnök tanácsadó testületében ülő Skrabski szerint az egész ügy egy apropó lehetett az alkotmánymódosításra. Ami azért kell, hátha egyszer nem fideszes lesz a köztársasági elnök, és ő majd kegyelmet akar adni egy pedofilügyben elítélt személynek.

Igen, ezt írta ki.

Aztán mikor a kommentelők számonkérték, megerősítette, hogy szerinte a jelenlegi esetre csak hivatkoznak, de a cél, hogy soha ne menthessenek fel pedofilokat.

Igen, ezt is leírta.

Aztán gondolkodott egy kicsit, és törölte a posztot a Facebookról.

Skrabski már napokkal ezelőtt is nagyot ment, a botrány kirobbanása után egyfajta „titkosszolgálati akciót” igyekezett sejtetni a háttérben. Szerinte a 2006-os zavargásokért elítélteknek adott kegyelmek „nem tetszettek a titkosszolgálat-rendőrség-ügyészség-bíróság maffiának”, így elképzelhető, hogy egy „nem kellőképpen informatív anyag” került a köztársasági elnök elé a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesének kegyelmi ügyéről, akit ezzel akarhattak nehéz helyzetbe hozni.

Skrabski állítása szerint fenyegetéssel, hamis információkkal és lejáratással igyekeztek őt is leállítani, amikor Budaházy Györgyék kegyelméért lobbizott, és hamis információkkal próbálták Novák Katalint is rávenni, hogy ne adjon kegyelmet az egykori Hunnia Mozgalom terrorizmusért elítélt vezetőjének.

„Másrészt azt is el tudom képzelni, hogy megint egy koncepciós perről van szó, sajnos sok ilyen van büntetőügyekben, és erről is lehet tudomása az elnöknek” – folytatta a teóriáját Skrabski, aki azt sem zárja ki, hogy minden csak hazugság volt. „Egy biztos: Novák Katalin az egyik legtisztességesebb ember az országban, nagyon bátor és népszerű, a tisztességtelenek ezért meg szeretnének tőle szabadulni, de sokan vagyunk mellette, akik békés és szabad Magyarországot szeretnének.”

Eddig is sejthető volt, de az elmúlt napok facebookos teljesítménye alapján nem kétséges többé, hogy Skrabski Fruzsina az expanding brain mém megtestesülése.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!