Olyan hülyék a magyar újságírók, hogy Gulyás Gergelynek 11-szer kellett elmondania ugyanazt a választ a svéd NATO-csatlakozásról

2024. február 1. – 16:50

Másolás

Vágólapra másolva

Tényleg borzasztó állapotban van a magyar sajtó: Gulyás Gergely miniszternek újra és újra arra kellett válaszolnia a csütörtöki kormányinfón, hogy mit vár svédektől a kormány és a Fidesz-frakció ahhoz, hogy megszavazza a NATO-csatlakozásukat?

Pedig Gulyás szerint a válasz egyszerű, a bizalmat kell helyreállítani. Ezt a Telex, a 24 és az ATV újságíróinak, akiknek valamiért nem volt egyértelmű és minden részletre kiterjedő válasz, Gulyás még tízszer elismételte.

És a svéd államvezetés is valószínűleg sokkal jobb állapotban van, mint az értetlenkedő magyar sajtó, mert arra a kérdésre, hogy pontosan mit kellene tennie a svédeknek, Gulyás teljes nyugalommal válaszolt: szerinte tehetséges a jelenlegi svéd államvezetés, úgyhogy meg fogják találni ennek bizalomhelyreállításnak a módját.

Videós összefoglaló arról, ahogy Gulyás Gergely magyarázza a kormányinfón a svéd NATO-csatlakozás helyzetét, például azt, hogy miért lettünk utolsók, miközben azt mondtuk, hogy nem mi leszünk az utolsók:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!