Tóth Gabi tábort szervez nyárra az új pasijával

2024. január 29. – 09:06

Másolás

Vágólapra másolva

Idén először az I. Győri Bálon lépett fel szombaton Tóth Gabi, új pasija, Papp Máté Bence és a Fricska táncegyüttes, a Blikk beszámolója szerint a közönség óriási szeretettel fogadta őket. „Az emberek nagyon pozitívan állnak hozzánk. Azt hiszem, az is segített, hogy mi is megnyíltunk, és elkezdtünk beszélni kettőnkről. Az utóbbi hetekben azt tapasztalom, hogy egyre többen látják meg a valódi énünket. Nyitottan viszonyulnak hozzánk, úgy érzem, végre elfogadták, hogy egy pár vagyunk, látják, hogy közöttünk őszinte érzések vannak” – mondta a lapnak Tóth Gabi.

Az énekesnő azt mondta, a mindennapokban is jól kiegészítik egymást: Gabi otthon énekelni tanítja Mátét, ő pedig táncolni Gabit, írja a lap. Sőt, Tóth Gabi még a terveikről is beszélt, azt mondta, idén július 15-től 21-ig tánc- és énektábort szerveznek Pomázon, mert szerintük „amikor a zene és a tánc találkozik, az fantasztikus dolog”.

Tóth Gabi hivatalosan karácsony előtt vált el Krausz Gábortól, de akinek esetleg fogalma sincs, kik ők, és mi történt a nyáron, annak ajánljuk szépirodalmi gyorstalpalónkat a témában. Aki nem akar olvasgatni, annak pedig itt van Tóth Gabi legújabb száma, az Átkozott nyár, ami szintén összefoglalja az énekesnő érzéseit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!