Tóth Gabi új dalában arról énekel, hogy magányos, fáradt, és hogy legyen így csendes feleség

2023. október 30. – 19:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megérkezett Tóth Gabi Átkozott nyár című dala, amiről a Telex olvasóit is megszavaztattuk, és hát el kell keserítenem azokat, akik arra voksoltak, hogy az inflációról fog szólni, mert nem: arról, hogy elesett a szerelem, csak a magány volt a társa, mi lesz vele istenem, hogy lesz csendes feleség, fáradt, türelem kell, és most ősszel lehunyja a szemét, hogy pihenjen.

Az Átkozott nyárhoz klip is készült, egy fekete-fehér, egy beállításban készült performansz. Egy drámai pontján („Milyen terhet szántál még nekem?” – teszi fel a kérdést istennek a költői én), egy kéz végigsimítja az énekesnő arcát.

A címadás nem véletlen, hisz azt üzeni, hogy az életünkben sajnos előfordulnak fájdalmas pillanatok, amiket nehéz megélni, viselni

– írta Tóth Gabi Instagramon, ahol arról is beszámolt, hogy ez a nyár kemény volt neki, „de szerencsére az, amim van, az enyém, és nem veheti el tőlem senki,” de ezzel egészen biztosan nem erre a legendás úrra gondolt, hanem arra, hogy nyáron szakított párjával, Krausz Gáborral, amiről itt részletesen írtunk.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!