Hivatalosan is elvált Tóth Gabi és Krausz Gábor

2023. december 27. – 07:55

Másolás

Vágólapra másolva

„Teljes egyetértésben ültünk egymással szemben, mindenben megállapodtunk, nem volt semmilyen vitás kérdés. Mindkettőnknek a lányunk, Hanni a legfontosabb, akit továbbra is együtt nevelünk, tehát közös felügyeletben állapodtunk meg” – mondta a Hot magazinnak a séf. A Blikk azt írja, hogy Krausz Gábort és Tóth Gabit még karácsony előtt választották el a bíróságon.

Krausz azt is mondta, hogy miután véget ért a Dancing with the Stars, kiment Ausztriába dolgozni, élvezi, hogy visszatért az eredeti szakmájához, de nem tervez kiköltözni.

Tóth Gabi és Krausz Gábor nyáron jelentették be a szakításukat, az énekesnő sokáig nem szólalt meg a témában, aztán ősszel a Tények Plusznak azt mondta, aki nem boldog abban, amiben él, merjen a szívére hallgatni és lépjen.

Akinek esetleg fogalma sincs, ki az a Tóth Gabi, ki volt a férje, mi történt a nyáron, és mi köze van ehhez az egészhez a pápának, annak ajánljuk szépirodalmi gyorstalpalónkat a témában. Aki nem akar olvasgatni, annak pedig itt van Tóth Gabi legújabb száma, az Átkozott nyár, ami szintén összefoglalja az énekesnő érzéseit.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!