Tóth Gabi: Aki nem boldog abban, amiben él, merjen a szívére hallgatni és lépjen

2023. november 1. – 08:21

Másolás

Vágólapra másolva

„Hiszem azt és a mai napig kiállok azért, hogy aki nem boldog abban, amiben él, merjen a szívére hallgatni és lépjen” – mondta Tóth Gabi a Tények Pluszban. Az énekesnő először beszélt kamerák előtt a válásáról és az azóta eltelt időszakról.

Akinek esetleg fogalma sincs, ki az a Tóth Gabi, ki volt a férje, mi történt a nyáron, és mi köze van ehhez az egészhez a pápának, annak ajánljuk szépirodalmi gyorstalpalónkat a témában. Aki nem akar olvasgatni, annak pedig itt van Tóth Gabi legújabb száma, az Átkozott nyár, ami szintén elég jól összefoglalja, hogy miben van most az énekesnő.

A Tények Plusznak Tóth – aki most éppen a TV2-n futó Sztárban sztár leszek! című műsorban zsűrizik – azt mondta, úgy indult pletykaáradat, és az emberek úgy ítélkeztek felettük, hogy „nem látták, hogy milyen küzdelmeink voltak, hogy ezt megmenthessük”.

„Az emberek egy valótlan gyűlölethullámra ültek fel”.

„A kudarcot volt nehéz megélni, mert egy szerető családból jövök, ahol egyben van mindenki. De hiszem azt és a mai napig kiállok azért, hogy aki nem boldog abban, amiben él, merjen a szívére hallgatni és lépjen, ha van gyerek, ha nincs, mert egy életünk van, és minden embernek jár a boldogság” – mondta a könnyeivel küszködve az énekesnő.

„Nem tartozik mindenkire, mi van a négy fal mögött. Nyilván, amikor már kezdett elfáradni ez a kapcsolat, sokkal kevesebbet posztoltunk Gáborral. De az ember úgy megy bele egy házasságba, hogy örökké szeretné, és nem úgy, hogy az véget ér. És mindenhez két ember kell, ez nagyon fontos. És azt gondolom, mindketten mindent megtettünk azért, hogy ez a házasság működjön”.

„Nem aláztam meg senkit, jóban vagyok a Gáborral, tisztességesen megbeszéltük a dolgokat” – mondta.

„Hiszem azt, hogy a Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van így, mintha kapcsolatban maradtunk volna” – tette hozzá. A kislányukat Hannarózát együtt nevelik – Tóth Gabinál él, és minden héten megy az édesapjához, Krausz Gáborhoz.

Arról, hogy most kapcsolatban él, vagy sem, elég sejtelmesen nyilatkozott csak, annyit mondott:

„Csodák történnek velem nap mint nap. Olyan szerető közegbe megyek haza mindennap, amire minden ember vágyik, és minden embernek jár. Nagyon stabil hátországom van, és egy szellemi partner, olyan kapcsolódás, amit senki sem lát, és ezért nagyon hálás vagyok”.

A Tények Plusz szerint amúgy egy nagy dobásra is készül az énekesnő.

Ez az lesz, hogy előadja az új dalát – amiben táncolni is fog.

(via Blikk)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!