Orbán kolbászáról anekdotázik Orbán TikTokján Fodor Gábor

2024. január 29. – 11:41

Másolás

Vágólapra másolva

Kordokumentumnak sem utolsó, ahogy a Fidesz alapítótagja, a későbbi SZDSZ-es Fodor Gábor Orbán Viktor TikTokján anekdotázik a fiatal Orbán Viktorról. Arról a Fodor Gáborról beszélünk, aki Orbán kritikusaként néhány éve alternatív ellenzéki pártot alapított, mostanában pedig a Fidesznek kedvező törvényjavaslatokkal áll elő.

A sztori lényege, hogy az akkoriban Zalaegerszegen katonáskodó Orbán rendszeresen Fodoréknál aludt, amikor Budapesten járt. Fodornak volt egy nagyon vad és kezelhetetlen kutyája, Rusztem, aki persze pont akkor szabadult ki a kisszobából, amikor a fiatal Orbán a konyhában kolbászt reggelizett. Ahelyett, hogy lebirkózta, fülön ragadta és megtaposta volna a kutyát, a leleményes Orbán inkább elhajította a finom falatot, hogy elterelje Rusztem figyelmét, majd ügyesen becsukta a konyhaajtót. Tanulság: nincs.

Fodor Gábor mostanában előszeretettel anekdotázik a fiatalkori éveiről, amikor Orbánékkal elkezdték megszervezni a Fideszt. Legutóbb arról mesélt, milyen munkákat vállalt el a megélhetésért Viktorral, Szájer Józsival vagy éppen a mostanában korrupcióval vádolt Völner Palival. Ebből az is kiderült, hogy Orbán kedvenc diákmunkája a csirkefogás volt.

A videó még ezenkívül is rejt újdonságot, a 444.hu ugyanis azt írja, hogy bár sem Fodor nem mondja el, sem a videó készítői nem említik, de Viktor, a kolbász és Rusztem esete valójában a liberális Kis János filozófus lakásán esett meg, Fodor ugyanis abban az időben Kisék lakásában lakott. „Harcias kis eb volt, az én lábamba is többször belekapott” – mondta a lapnak Szent-Iványi István Rusztemről, a kutyáról, amit Kenedi „Elnök” János szerzett Kisnek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!