Hooligans, Neoton Família, Stohl Buci és Ördög Nóra – idén se aprózza el a bulit a Mészáros Csoport céges karácsonya

2023. december 19. – 15:21

Másolás

Vágólapra másolva

Mindig jó a Mészáros Csoport megbecsült munkavállalójának lenni, de a legjobb karácsonykor! Már ha a szerencsés dolgozó időben regisztrált, és bejuthat Magyarország egyik legsikeresebb vállalkozásának december 20-i karácsonyi gálájára.

Amit nem máshol, mint a felcsúti Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpontjában tartanak.

Az biztos, hogy a Mészáros Csoport nem viccel, ha buliról van szó:

  • A gálán fellép a Neoton Família, a Hooligans és egy meglepetés-sztárvendég is (tavaly állítólag Enrique Iglesias lépett fel), de a vacsora alatt sem lesz kínos csend, az Akusztik Duó fogja szórakoztatni az étkezőket.
  • Az est házigazdái Ördög Nóra és Stohl András lesznek.
  • Természetesen lesz tombola is, de nem ám piszlicsáré szarokkal, hanem igazi értékekkel: például mosógépekkel, robotporszívókkal, kávéfőzőkkel, hűtőszekrényekkel és Suzukikkal.
  • Lesz exkluzív filmvetítés is, bár az exkluzivitás látszatát kicsit rombolja, hogy a meghívón az exkluzív szót sikerült „exlkuzív”-nak írni, és a levetítendő Semmelweis film címéből is kimaradt egy m betű.
  • De mindezért kárpótol, hogy a rendezvényen maga Mészáros Lőrinc is köszöntőt mond!

Nyilvánvaló, hogy a Mészáros Csoport karácsonyi gálája feledhetetlen, de ha valakinek mégis gondja akadna a memóriájával, ne aggódjon, a szervezők erre is gondoltak: „Az est folyamán játékos szelfigéppel is készülünk Nektek, az önfeledt örömteli közös pillanatok megörökítésére.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!