Nagy Feró és Majka is fellép Felcsúton a Mészáros Csoport céges karácsonyán

2021. december 20. – 19:14

Másolás

Vágólapra másolva

Elképesztő buli zajlik hétfő este a Mészáros Csoport Karácsonyi Gálarendezvényén, írta meg elsőként a Magyar Hang. A felcsúti Puskás Akadémia székhelyén, a Pancho Arénában megtartott céges parti hétfő délután 15 órakor kezdődött, majd fél 5-kor a vállalatcsoport tulajdonosa, Mészáros Lőrinc köszöntötte a munkavállalóit.

Persze a céges karácsonyi buli minden munkahelyen a vállalati kultúra szerves részét képezi, az viszont azért nem a világ legtermészetesebb dolga, hogy

  • a céges tombolán egy Suzuki SX4 S-Crosst is kisorsolnak,
  • a Mészáros–Várkonyi-mennyegző alapján igen sarkalatos pont lehet a vacsora színvonala,
  • ami után élőben lép majd fel Majka Curtisszel és a Beatrice is Nagy Feróval,
  • ráadásul, ha igazak a Magyar Hang értesülései, Nagy Feró előzenekara nem más lehet meglepetés sztárvendégként, mint a világhírű énekes, Jennifer Lopez Enrique Iglesias.

Persze utóbbit senki nem erősítette meg a Mészáros Csoport stábjából, de hát bolondok lennének, ha lelőnék a legnagyobb meglepetést a fél 11-es fellépés előtt.

Az est házigazdái a TV2 reggeli magazinjának műsorvezetői, Mádai Vivien és Istenes László lesznek majd, a szervezők egy „játékos szelfigépet” is bevetnek a közös pillanatok megörökítésére, az este végén pedig több különbuszt is biztosítanak az ereszdelahajam utáni hazajutáshoz.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!