Kirúgták a kongresszusból, most személyre szabott videókat árul a neten a hírhedt hazudozó, George Santos

2023. december 5. – 09:36

Másolás

Vágólapra másolva

Kifogyott a karácsonyi ajándékötletekből? Ne keresgéljen tovább! Geroge Santos amerikai republikánus képviselő, akit december elején kizártak a kongresszusból, személyre szabott üzeneteket árul az interneten!

Santos potom 200 dollárért (azaz nagyjából 70 ezer forintért) bárkit felköszönt, bárkinek gratulál és bárkinek mond valami okosságot – ami őt ismerve nem fedi majd a teljes igazságot. Santos ugyanis arról lett hírhedt, hogy gondjai vannak az igazmondással.

Nem is úszta meg szárazon, a New York-i republikánus képviselőt több rendben elkövetett pénzügyi visszaéléssel és csalással vádolja az ügyészség, a többek között kampánypénzek saját célokra való felhasználásával és a kongresszus előtt tett valótlan állításokkal. A vádak között szerepel, hogy botox-kezelésekre, OnlyFans-tartalmakra és a hitelkártya-adóssága rendezésére költötte a kampánypénzét. Ezért penderítették ki a kongresszusból is.

A jelek szerint viszont az anyagiakkal nem lesz gondja, nagy keletje van ugyanis Amerikában a politikus-köszöntőknek: a korábbi alaszkai kormányzó és alelnökjelölt Sarah Palin is árult hasonló videókat a Cameo nevű oldalon, amivel saját bevallása szerint tavaly összesen 211 529 dollárt, azaz több mint 74 millió forintot keresett.

George Santos elhagyja az irodáját 2023. december 1-jén a washingtoni Capitoliumban nem sokkal azelőtt, hogy kizárták a kongresszuból – Fotó: Mandel Ngan / AFP
George Santos elhagyja az irodáját 2023. december 1-jén a washingtoni Capitoliumban nem sokkal azelőtt, hogy kizárták a kongresszuból – Fotó: Mandel Ngan / AFP

Az 1988-ban született Santos igen kalandos életet hazudozott össze magának. Állításával ellentétben nincs felsőfokú végzettsége, nem voltak menő Wall Street-i munkahelyei. Családi befektetésekkel sem rendelkezett, mint ahogy azt mondta, sőt, kétszer is kilakoltatták. Melegnek vallotta magát, amíg tehette, titkolta 2019-ig tartó heteroszexuális házasságát, ahogy arról is hazudott, hogy anyja a szeptember 11-i terrortámadások miatt halt meg. Egy volt segédje egyébként azzal is megvádolta, hogy szexuálisan zaklatta őt, egy amish farmer pedig februárban azt állította, hogy a politikus hamis csekkel vett tőle kiskutyát.

A politikus már korábban is árult videókat, az amerikai média szerint korábban csak 75 dollárt kért egy-egy bejelentkezésért, aztán emelte a tarfiáját, először 150, majd 200 dollárra. A Cameo-profilján egyébként úgy hivatkozik magára, mint „volt kongresszusi Ikon”.

Az volt képviselő által közzétett többi videók többsége hétköznapi dolgokról szól, tanácsokat szokott adni a szépségápolási kezelésekről, edzőtermi rutinról, de szívesen kíván boldog születésnapot is a rajongóinak.

Azt egyébként nem tudni, hogy mihez fog kezdeni a karrierjével a jelenleg munkanélküli Santos. Mondjuk azt már felvetette, hogy szerepelhetne a Dancing with the Stars című műsorban.

(BBC)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!