A külföldi sajtó összeboronálta Vajna Tímeát Arnold Schwarzeneggerrel

2023. november 16. – 11:37

Másolás

Vágólapra másolva

Pár hónappal azután, hogy Arnold Schwarzenegger otthoni állatkertjében bukkant fel Vajna Tímea, nemrég ismét együtt fotózták le a 76 éves színésszel. Ezúttal együtt indultak biciklitúrára Los Angelesben – erről a Daily Mail tett közzé fotókat.

A lap azt írja, a páros a kaliforniai Venice Beach-en tekert, majd többen csatlakoztak hozzájuk, és a Gold's Gym nevű edzőteremben is megálltak egy kis edzésre. A képek alapján Vajna egy puszit is kapott a színésztől – vagy az arcára vagy a szájára, ez a fotók alapján nem egyértelmű, mindenesetre a külföldi sajtó már most összeboronálta őket.

A lap egyébként végig színésznőként és a lánykori nevén, Palácsik Tímeaként hivatkozik Vajna Tímeára. Az üzletasszony valójában eddig csak egy filmben tűnt fel – a 2017-es Wonder Woman-filmben statiszta volt, egy amazont alakított. Hogy a mindennapokban milyen vezetéknevet használ, nem tudni, az Instagram-oldalán a Vajnát és a Palácsikot is feltüntette.

Schwarzenegger Andy Vajna jó barátja volt, rajta keresztül ismerkedett meg Vajna Tímeával, akivel a producer 2019-es halála óta is tartja a kapcsolatot. A Terminátor sztárja elvileg 2013 óta együtt van a 48 éves Heather Milligannel, de november elején egy másik ismeretlen, szőke hajú nővel is lefotózták – vele Santa Monicában biciklizett, és utána meg is csókolta.

Vajna Tímea már egy ideje Los Angelesben él, és ott is tervezi jövőjét, május elején kilenc év után meg is kapta az amerikai állampolgárságot. A legtöbb magyarországi érdekeltségét már felszámolta, erről itt írtunk bővebben. Nemrég pedig a budai villáját is meghirdette.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!