Amerikai állampolgárságot szerzett Vajna Tímea, több milliárd forinthoz csak így fér hozzá az örökségéből

2022. május 04. – 16:38

Másolás

Vágólapra másolva

Megkapta az amerikai állampolgárságot Vajna Tímea, Andy Vajna özvegye. A híresség Instagramján számolt be a fejleményről egy sztori formájában.

Vajna Tímea 9 éve rajta van már, hogy megszerezze az amerikai állampolgárságot, így nagy nap volt számára a tegnapi, amikor ez végre sikerült – derült ki a sztoriból. Az eseményt egy cupcake elfogyasztásával ünnepelte.

A Blikknek egy Vajnánéhoz közeli forrás elárulta, hogy az amerikai állampolgárság nem önmagában érdekes az özvegy számára, a dolognak súlyos anyagi vonzata is van. Átszámítva közel 3 milliárd forint van letétbe helyezve amerikai bankszámlákon, amihez Timi csak akkor juthat hozzá, ha már amerikai állampolgár, mindaddig nem járhat el az ügyben egymaga – mondta a lapnak az informátor, aki szerint Tímea éppen azon munkálkodik, hogy felszámolja a magyarországi dolgait, nem vásárol itt lakást. Helyette az USA-ban szeretne házat venni, a filmes szakmában dolgozni, és valamilyen vállalkozáson töri a fejét.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom