1,3 milliárd forintért árulja budai luxusvilláját Vajna Tímea

2023. október 23. – 14:06

Másolás

Vágólapra másolva

Négy hálószoba, két gardrób és három fürdőszoba van abban a budai luxusvillában, amit Vajna Tímea kínál eladásra, derül ki az ingatlan hirdetéséből, amiről egy videót is posztolt az ingatlanközvetítője. Andy Vajna özvegye pénteken Instagram-sztoriban posztolta ki, hogy eladja a II. kerületi villát, de azt nem írta ki, hogy mennyiért. Az ingatlanközvetítő hirdetéséből viszont kiderül, hogy a 403 négyzetméteres luxusotthon 1,3 milliárd forintba kerül.

Vajna Tímea korábbi posztjában azt írta, nem itt lakott Andy Vajnával, befektetésnek vette a házat és háromszor aludt benne tíz napot, de azért egy szelfin megmutatta a kedvenc tükrét is.

Vajna Tímea már egy ideje Los Angelesben él, ott tervezi jövőjét, május elején kilenc év után meg is kapta az amerikai állampolgárságot. Ennek súlyos anyagi vonzata is van: átszámítva közel 3 milliárd forint van letétbe helyezve amerikai bankszámlákon, amihez Andy Vajna özvegye csak amerikai állampolgárként juthat hozzá. Korábban már felszámolta a legtöbb magyarországi érdekeltségét, erről itt írtunk bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!