Leonardo DiCaprio rappelve lépett az ötvenedik életévébe

2023. november 15. – 12:22

Másolás

Vágólapra másolva

November 11-én ünnepelte Leonardo DiCaprio a 49. születésnapját, a TMZ birtokába jutott videófelvételek szerint pedig nem is akárhogy. Rappelve:

És nem is akárkik előtt. A hollywoodi bulin ugyanis ott volt többek között: Kim Kardashian, Jay-Z és Beyonce, Rita Ora és Taika Waititi, Lady Gaga, Salma Hayek, Snoop Dogg, Casey Affleck, Kate Beckinsale, Chris Rock, Zoe Saldaña, Lil Wayne és 2 Chainz is.

Miközben a rapkarrierjét építgeti, DiCaprio továbbra is szerepel filmekben is. Legutóbb Martin Scorsese Megfojtott virágok című filmjében játszott főszerepet, a filmről ebben a cikkben írtunk.

A színész egyébként arról is ismert, hogy valamiért ragaszkodik ahhoz, hogy csak huszonöt év alatti modellekkel randizzon (ez a jelenség a leopauza). Ez most lehet, hogy megtörik: a színész szeptemberben jött össze az olasz modellel, Vittoria Cerettivel, aki történetesen már most huszonöt éves, szóval ha kihúzzák még együtt egy ideig, akár huszonhat évesen is a színész barátnője lehet majd.

Távol álljon tőlünk, hogy párhuzamot állítsunk a kapuzárási pánikkal küzdő multimilliárdosok rappelési képességei között, de ha nagyon ráér, meghallgathatja a hiperfura hipergazdagok küszködéseiről szóló Utódlás című sorozatból megismert Kendall Roy szülinapi rapjét is (mondjuk ő csak negyven lett, amikor erre a műsorra adta a fejét):

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!