Újra lecsapott a leopauza, DiCaprio szakított a 25 éves csajával

2022. szeptember 1. – 11:18

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szerdán derült ki, hogy öt év együttlét után szakított egymással Leonardo DiCaprio és modell barátnője, Camila Morrone. Igen, ez a hír önmagában klasszikus bulvár, és megértem, ha most ön is felháborodva vonogatja a szemöldökét, hogy idáig süllyedtünk, de a történetnek van egy meglehetősen érdekes mellékzöngéje. Morrone már a negyedik olyan nő DiCaprio életében, akivel nem sokkal azután szakított, hogy betöltötte a huszonötöt, így hiába lesz lassan 50 éves a színész, továbbra is igaz, hogy kizárólag 20 és 25 év közötti nőkkel randizik.

DiCaprio randizási szokásai nagyjából azóta tartják lázban az internetet, hogy a Slate újságírója 2016-ban megírta, hogy a színész csak 20 és 25 év közötti nőkkel randizik. Három évvel ezelőtt valaki még egy grafikont is csinált, hogy illusztrálja, a színésznek tényleg 25 év a limitje, ami azóta is rendszeresen előkerült különféle közösségi oldalakon. Ahogy ezen is látszik, DiCapriónak a mostanit megelőzően két hosszabb kapcsolata volt, 1999 és 2004 között Gisele Bündchen modellel volt együtt, ő 23 éves volt, amikor szakítottak. Ezután egy izraeli modell, Bar Refaeli következett, akivel 2005 és 2010 között voltak együtt, a kapcsolat végén pedig a nő 25 éves volt.

Ezt aztán pár rövidebb kapcsolat követte, beleértve ebbe 2015-ben az akkor 25 éves Kelly Rohrbachot is, akivel még abban az évben szakított is a színész. 2016-ban az akkor 24 éves dán modell, Nina Agdal következett, aki szintén nem tudta megtörni az utóbbi években Leo-törvény néven elhíresült átkot, végül pedig jött a húszéves Morrone, akivel a színész végül megint csak addig volt együtt, amíg be nem töltötte a huszonötöt. A pár amúgy állítólag jól működött, pár éve az eljegyzésről is pletykáltak már, de végül valamiért nem így alakultak a dolgok. Az eredeti grafikon alkotója ennek nyomán frissítette is a képet, ami most így néz ki:

Forrás: TrustLittleBrother / Reddit
Forrás: TrustLittleBrother / Reddit

Ezen már olyan érdekességek is szerepelnek, mint hogy Morrone abban az évben született, amikor a DiCapriót nemzetközi sztárrá tevő Titanic megjelent, meg hogy két éves volt, amikor a színész betöltötte a huszonötöt. Sokatmondó adat az is, hogy a most 48 éves DiCapriónak az eddig látottak alapján van még lehetősége összejönni olyasvalakivel, aki 2000 előtt született, de ennek egyre kisebb a valószínűsége. Még az is lehet, hogy a következő kiválasztott 2001 után született, ami azt jelentené, hogy nemhogy a Titanic, de a Shrek első részének premierjekor sem élt még. Aminek DiCaprióhoz természetesen semmi köze, de az interneten sziklaszilárd referenciának számít (teljes joggal, hiszen egy kortalan mesterműről beszélünk).

Ahogy az a fenti grafikonon is látszik, Ricky Gervais már a 2020-as Golden Globe-on viccelődött a jelenséggel, akkor azt mondta, hogy DiCaprio elment a háromórás Volt egyszer egy... Hollywood premierjére, és mire vége lett, a nője túl öreg volt hozzá. Természetesen a friss szakítás is nagy port kavart az interneten, egyebek mellett a Ryanair is arról tweetelt, hogy érdekes módon tizenkét éve nem látták a színészt, és mellékeltek egy képet arról, hogy a vállalat 37 éves. Ennél is megdöbbentőbb volt, hogy a téma még a rendszeresen körberöhögött amerikai jobbos véleményvezért, Ben „a tényeket nem érdeklik az érzéseid” Shapirót is úgy megihlette, hogy sikerült tényleg viccesen reagálnia rá – azt írta, hogy DiCaprio azért nem maradhatott tovább Morronével, mert ott kellett lennie a következő barátnője születésénél. Végezetül pedig idézzünk fel egy másik tweetet 2019-ből, melynek szerzője egyszerűen csak leopauzának nevezte el a jelenséget.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!