Visszatért a Pad! Most zöldre festették, de ezzel még nem végeztek vele

2023. október 1. – 11:11

Másolás

Vágólapra másolva

Az idei nyár legnépszerűbb magyar folytatásos teleregénye egyértelműen a Tompa utcai Pad, amelyet festettek már szivárványosra, piros-fehér-zöldre, Fradi-színűre és tanártüntetéses fekete-piros kockásra is, illetve voltak olyanok, akik megpróbáltak középre állni, és csak szimplán barnára festeni. Amikor azt hihettük, hogy a Pad – némileg joggal – már abszolút nem érdekel senkit, megjött a legújabb folytatás.

Fotó: Sajó Dávid / Telex
Fotó: Sajó Dávid / Telex

Nemrég ugyanis megint lefestette valaki a Padot, méghozzá sötétzöldre, ami mögé nehéz bármilyen politikai tartalmat társítani. Az illető még egy cetlit is elhelyezett, hogy jelezze, frissen mázolt a pad, tessék vele vigyázni. Eddig egyébként hivatalosan barna volt a „semleges” szín a Padon, ez a sötétzöld a Pad-franchise történetében egy új árnyalatot jelent.

Pad-idővonal – Illusztráció: Bakró-Nagy Ferenc / Telex
Pad-idővonal – Illusztráció: Bakró-Nagy Ferenc / Telex

Próbáltuk elérni a Ferencvárosi Önkormányzatot telefonon, mert hivatalos munkának tűnik az átfestés, de vasárnap egy ideig senkit nem tudtunk elérni. Később azonban Baranyi Krisztinától megtudtuk, mitől zöldült be a Pad, íme:

A padhelyzet a következő: a padot mindig más civil szervezet fogja átfesteni, most egy kutyás szervezet pingálta le zöldre, mivel ez a színük. De nem marad csupasz zöld, száradás után lesznek rajta minták is, valószínűleg tappancsok. Remélhetőleg vagy sajnos, de ezzel a pad politikai karrierje kisiklani látszik. Természetesen amennyiben valami érdekesség merül fel a festékrétegek egymásutániságában, arról mindenképpen beszámolunk majd!

Frissítés: A Pad megkapta a tappancsokat, sőt „A kutya családtag” felirat is került rá:

Fotó: Huszti István / Telex
Fotó: Huszti István / Telex


Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!