Mészáros Lőrinc, Szöllősi György, Andi, díszdobozos pezsgő, széf

2023. szeptember 5. – 21:51

frissítve

Mészáros Lőrinc, Szöllősi György, Andi, díszdobozos pezsgő, széf
Forrás: Magyar Sportújságírók Szövetsége / Facebook

Másolás

Vágólapra másolva

Mészáros Lőrinc, azaz az ország leggazdagabb embere átvehetett egy oklevelet a Magyar Sportújságírók Szövetségétől, pontosabban annak elnökétől, Orbán Viktor egyik kedvenc újságírójától, Szöllősi Györgytől, amiért akkora szponzori segítséggel látta el a szövetséget. Az oklevelet az üzletember az irodájában vette át. Az irodában kettejük között egy kép (fotó vagy grafika) látható Várkonyi Andreáról, Mészáros Lőrinc feleségéről. Mészáros Lőrinc vagyona az idei Forbes-lista szerint 660 milliárd forint. Mellettük egy antiknak tűnő komód. A komódon egy oklevél, egy díj, egy gyertyatartó, egy csoportkép, és egy ismeretlen tárgy, amit első ránézésre egy doboz mandulatejnek hittünk.

De tévedtünk, Zsófi és Martin nevű olvasónk is felhívta rá a figyelmünket, hogy az a tárgy valójában egy díszdobozos Pol Roger-pezsgő. „Btw jó cucc és jó ajándék, nem egy újgazdagosan hivalkodó.” Magyarországon pár tízezer forintért kapható.

A komód mögött egy antik széf. A komód mellett egy szobanövény a földön. Van még egy mellette, de Mészáros Lőrinc kitakarja. A parketta kopár. A falak üresek. Ha hiszünk Pesty Lászlónak, akkor más is konghat abban a teremben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!