Madonna erőltetetten erotikus videóval indul neki a világ körüli turnénak

2023. január 24. – 20:31

Másolás

Vágólapra másolva

Madonna nemrég legyalulta az Instagramját, hogy bejelentse: világ körüli turnéra indul, méghozzá a komplett 40 éves életművével. Ennek a kampánynak a része például, hogy a Vanity Fair magazin címlapján Szűz Máriának öltözve látható, illetve megjelent most 6 perces videó is, amelyben megidézi az Utolsó vacsorát.

A videóban az eddigi zenei karrierjét dolgozzák fel táncosokkal és dalrészletekkel, utalva többek között azokra az évekre, amikor rendre megbotránkozást keltett a zenéjével, öltözködésével és dalszövegeivel. A végén még egy profetikus szöveget is elmond Madonna, amelyben mintha arra az 1990-es olaszországi beszédére utalt volna, amit azután mondott, hogy a keresztény közösségek többek között istenkáromlással vádolták. De már vannak, és biztos lesznek is még olyanok, akiknek az ilyen felviszi a vérnyomását 2023-ban.

Ami érdekes, hogy a videó az elejétől a végéig nagyon azt a hatást akarja elérni, amelyet évtizedekkel ezelőtt, azonban a minimális öltözetben vonagló testek látványa már korántsem hat annyira extraként, ahogy a különböző keresztény jelképek újraértelmezése vagy szexualizálása sem. Madonna pedig az elmúlt időszakban mindent megtett annak érdekében, hogy valahogy felkeltse az emberek figyelmét.

A Madonna négy évtizedes karrierjét felölelő világ körüli turné sem Magyarországot, sem a térséget nem érinti. Budapesthez a legközelebb Berlinben lép fel november 28. és 29-én, a Mercedes-Benz Arénában. Az első fellépésre már el is fogyott az összes jegy.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!