Madonna legyalulta az Instáját, hogy bejelentse: világ körüli turnéra indul

2023. január 17. – 15:39

Másolás

Vágólapra másolva

Több mint 18 millió követője van az Instagramon Madonnának, így nem csoda, hogy a fél világnak feltűnt már hétfőn: a reelek kivételével mindent törölt a közösségi oldaláról, és már akkor elindult a találgatás, vajon miért történhetett ez. A legközelebb az járt az igazsághoz, aki azt tippelte, hogy egy óriási turné hírét jelenti majd be, mert aztán tényleg így is lett:

A 64 éves popsztár 35 városban lép majd fel karrierének 40 éves évfordulója alkalmából. A turné július 15-én kezdődik Vancouverben, és egészen október közepéig Amerikában lesz. Október 14-én aztán Londonban lép fel, majd egyebek mellett elutazik Berlinbe, Milánóba, Barcelonába és legvégül, utolsó helyszínként december elsején Amszterdamban ad koncertet, írja a Variety.

Az énekesnő 1990-ben megjelent albuma, a The Immaculate Collection minden idők egyik legsikeresebb albuma lett mintegy 30 milliós eladási számmal.

Madonna az utóbbi hónapokban a TikTokon és az Instagramon azzal sokkolta a rajongóit, hogy égővörös hajjal, agresszívan üvöltött a kamerába, mint egy viking harcos. Arról, hogy hogyan változott át és mi történt vele mostanában, ebben a cikkünkben írtunk hosszabban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!