Nem bír leállni a Real védője a háton átfordulós felállásokkal

2022. augusztus 21. – 10:26

Másolás

Vágólapra másolva

Szombat este magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott a Celta Vigo otthonában a spanyol bajnoki címvédő Real Madrid, ami így két győzelemmel kezdte az új szezont, és minimum a vasárnap esti Atlético Madrid–Villarreal mérkőzésig vezetik a tabellát.

Ha csapata négy góljában közvetlenül nem is volt benne a Real Madrid brazil védője, Éder Militão, azért egy lassan mémé váló jelenettel megint felhívta magára a figyelmet. Mostanában ugyanis nem telik el hét anélkül, hogy Militão ne mutasson be egy elesésből háton átfordulással kombinált felállást, valamilyen furcsa, kifacsart bukfencvariációval. A Celta ellen például így festett a mozdulat:

A múlt hét közepén, az Eintracht Frankfurt ellen megnyert Európai Szuperkupán még annyival megspékelte a dolgot, hogy mindezt egy beadást blokkolva hozta össze, de az alábbi videó tanúsága szerint korábban is előszeretettel mutatta már be ezt a furcsa átfordulást.

Bárhogy is folytatódik majd a FIFA-sorozat a FIFA és az EA Sports szakítása után, reméljük, belekerült majd Militão egészen speciális mozdulatsora.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!