Benzinkútfigyelőt indított egy kerületi Facebook-csoport

2022. augusztus 9. – 17:17

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Közel sem olyan könnyű ma már üzemanyaghoz jutni, mint egy évvel ezelőtt: néhány jelentős kivételtől eltekintve csak a magánautók tankolhatnak olcsóbb, hatósági áras üzemanyagot, Shell-kutak zárnak be, és minden kormányinfó további szigorítást jelenthet.

Az emberek szerencsére összefognak a bajban: a III. kerület Facebook-csoportjában kedd délelőtt kiraktak egy posztot, ami alatt az emberek a kommentek között megoszthatják egymással, hogy hova érdemes menni tankolni, és hova nem.

Bár a csoport tagjai alapvetően aktívak, a bejegyzés különösen népszerűnek bizonyult, és ha ez nem lenne elég, úgy tűnik, hogy az emberek a megszabott kereteken belül osztják meg egymással az információt (vagy az admin szigorúan törli a nem odavágó hozzászólásokat).

A legtöbben annyit írnak, hogy hol, mikor, mennyit és mennyiért tankoltak, így például tudni lehetett, hogy egy órával ezelőtt a Szentendrei úton (a volt Harisnyagyár után) található OMV-hez valószínűleg nem volt érdemes menni, ha az ember 95-ös benzint akart tankolni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!