Pár hónap után véget ért Joshi Bharat és Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc volt feleségének szerelme

2022. április 28. – 11:51

Másolás

Vágólapra másolva

Rövid idő alatt véget ért az egykori tévés műsorvezető, Joshi Bharat, illetve Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc volt feleségének kapcsolata, írta meg az ilyen ügyekben mindig jártas Story.

A kacifántos, gazdasági szálakkal tarkított románc úgy alakult, hogy:

  • 2020. szeptember 4-én kezdeményezte házasságuk felbontását az ország leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc, illetve Kelemen Beatrix, a pár a vagyonról is gyorsan megegyezett.
  • Mészáros nem sokáig szomorkodott, már októberben együtt lehetett látni azzal a Várkonyi Andreával, akivel azóta már össze is házasodtak a Kárpát-medence talán legnagyobb, de mindenképp legrongyrázósabb menüjű bulijában.
  • Aztán 2021 szeptemberében, egy évvel a Kelemen–Mészáros-válás után kiderült, hogy a tévés műsorvezető, Joshi Bharat házassága is zátonyra futott, 31 év után. Joshi Bharat egy hónappal később elismerte, hogy együtt vannak a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnökével, Kelemen Beatrixszal.
  • Röviddel ezután Kelemen úgy döntött, eladja a többek között az Indexben, a PestiTV-ben és TV2-ben is érdekeltséggel bíró Vaszily Miklósnak, pontosabban a Progress Media Hungary Kft.-nek mind a Life TV-t, mind az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt.-t. Ennek hatásaként Joshi Bharat is távozott a Life TV-től.
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!