Zuhanyzóban orgiázó, meleg cowboyos metálhimnusszal trollkodják a kanadai kamionos tüntetőket

2022. február 14. – 13:57

Másolás

Vágólapra másolva

Eddig sem volt túl könnyen befogadható, de most újabb bizarr fordulatot vett a hetek óta tartó ottawai kamionos tüntetés. Ellentüntetők egy csoportja ugyanis azzal bénítja meg egész sikeresen az online kommunikációjukat, hogy a hangüzenetek küldésére használt Zello nevű alkalmazásban a beszélgetéseikhez csatlakozva elkezdik lejátszani Grant MacDonald klasszikus, Ram Ranch című, orgiázó, meleg cowboyokról és hatalmas, lüktető péniszekről szóló számát – írja a Rolling Stone.

Abszolút megértjük, ha most ön is megbotránkozva mered a képernyőre, úgyhogy először is elmagyarázzuk, hogy mi ez az egész. Grant MacDonald egy kanadai zenész, akinek lényegében a teljes munkássága abból áll, hogy szürreális, komikusan túlszexualizált szövegeket gajdol a ritmustól teljesen függetlenül valamilyen zenére. A Ram Ranch a 2012-es 12 Inch Cock című albumon jelent meg először, MacDonald állítása szerint azért írta, mert így akart visszavágni egy nashville-i rádiónak, amiért korábban elutasították az LMBTQ témájú countryszámait. A szám pedig évekkel később hirtelen népszerű is lett, miután kiderült, hogy a tökös gitárriffel kezdődő, majd a „18 pucér cowboy a Ram Ranch zuhanyzójában! / Nagy, kemény, lüktető faszok csak arra várnak, hogy leszopják őket!” szöveggel folytatódó szám az ugyancsak melegpornókból kivágott Gachimuchi-jelenetekhez, vagy hagyományosabb – és ártatlanabb – gyökerekhez visszanyúlva a Never Gonna Give You Uphoz hasonlóan tökéletes arra, hogy gyanútlan embereket trollkodjanak meg vele. Például így:

A Ram Ranch népszerűségére 2017-ben MacDonald is felfigyelt, és amellett, hogy újra feltöltötte YouTube-ra a számot – ami most több mint 20 milliós nézettségnél jár – egy rakás új verziót is kiadott, köztük a Ram Ranch 7-tel, ami arról szól, hogy amerikai tengerészgyalogosok ostromolják a Ram Ranch cowboyait (és ez alatt természetesen nemcsak a hagyományos értelemben vett ostromot kell érteni, de a továbbiakat mindenkinek a fantáziájára bízzuk). MacDonald az évek során összesen 541 verziót írt már a számhoz, egyet éppen pár nappal ezelőtt, amivel már-már megközelíti a memeként aszcendáló rappert, Vipert, aki nagyjából minden nap kiad egy újabb számot. Ő legutóbb éppen tegnap jelentkezett a Full Court Hoopin In Heaven With Saddam, Osama, Al-Qaeda & ISIScímű művel, ha esetleg valaki kíváncsi lett volna.

A röhejesen megbotránkoztató szövegek pedig a jelek szerint nemcsak Twitchen működnek, hanem a kamionos tüntetők csetjeiben is, az ellentüntetők #RamRanchResistance hashtag alatt futó projektje ugyanis már több csatornát is sikeresen eltüntetett a Zellóról. A megmozdulás egyik vezetője a Rolling Stone-nak elmondta, hogy a tüntetőket nem meglepő módon mélységesen felháborítja a szexuálisan meglehetősen explicit Ram Ranch. Egyébként nem is ez az egyetlen ilyen szám, amit bevetettek az elmúlt időszakban, a Welcome To The Cum Zone című klasszikus is feltűnt már.

Ha pedig ez nem lenne elég, valaki azt is elintézte, hogy a Google Mapsen legyen egy Ram Ranch Café a kanadai fővárosban, olyan értékelésekkel, mint hogy „A rántott csirke remek, de a tejnek kicsit fura íze volt, és túl sűrűnek érződött”, meg hogy „Bementem, és 18 pucér cowboy üdvözölt. Piacvezető szolgáltatás!”, a városban pedig egyre gyakoribbak a Ram Ranches molinók is az ellentüntetőknél, akiknek az elsődleges célja amúgy az, hogy idegesítsék a tüntetőket. Mellettük egyébként a hatóságok is egyre inkább szeretnék már kiebrudalni a kamionosokat a városból, de egyelőre még mindig nem látszik, hogy mikor lehet vége a demonstrációnak.

A kamionosok tüntetéséről és annak céljáról korábban ebben a cikkben írtunk részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!