Orbán orra előtt virított a tábla, hogy kötelező a maszk, de ő simán anélkül kérte a sütit a cukrászdában

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap újabb jelölttámogató kampányvideókkal jelentkezett Orbán Viktor a Facebookon. A kormányfő ismét arról a napról posztolt, amikor Menczer Tamással járta a Budakeszi-Budaörs központú körzetet, hivatalos nevén Pest megyei 2. OEVK-t. Egy lángosos videója volt már, és Menczer is posztolt egy saját összefoglalót, most viszont itt van két új videó, amelyben egy pátyi cukrászdát látogatnak meg.

A maszkkal nem sokat szórakoznak, pedig egyrészt a pultra is ki van téve, hogy kötelező, másrészt a cukrászda tulajdonos házaspárja és az ott dolgozó fiatal felnőtt gyerekük is hordja a videón. A pulton egyébként egy függőleges elválasztó plexilap is van egy kis félkör alakú kivágással, a miniszterelnök pedig maszk nélkül pont oda beszél be.

Orbán Viktor és a tábla – Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala
Orbán Viktor és a tábla – Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala

Ami pedig a fontos politikai történéseket illeti: Orbán az egyik videóban két puncsminyont kér, és Rákóczi túrósból is kér egy sort, előbbit ő szereti, a másik az öt unokának és a feleségnek megy.

A másik videóban pedig krémest kér Orbán, és egy kicsit megreklámozzák a 25 év alattiak szja-kedvezményét.

A Blikk megkereste a miniszterelnök sajtófőnökét, Havasi Bertalant, hogy megtudják, miért nem viselt maszkot, és azt a választ kapták, hogy „mivel a miniszterelnök helyben fogyasztó vendég volt, rá nem vonatkozott a maszkviselési kötelezettség, csak a személyzetre”. A lap megjegyzi, hogy pusztán vásárláskor/belépéskor még nem számítottak fogyasztó vendégnek, és ez utóbbiról sajnos már felvétel sem készült vagy ha készült, akkor sem publiklálták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!