Régi álmát válóra váltva filmet rendezett Ákos

2021. november 17. – 08:32

Másolás

Vágólapra másolva

Még épp csak egy hónap telt el azóta, hogy Kovács Ákos felfedezte magában az írót, és megjelent Ezt nem lehet megúszni című novelláskötete, most kiderült, hogy belekóstolt a filmezésbe is. A Blikknek adott interjújából kiderül, hogy A taxis című novella adta kisjátékfilmje alapját, amelyet már le is forgattak, Ákos írta a forgatókönyvét, és ő is rendezte.

A zenész, aki nem is tartja magát zenésznek, azt mondta, a filmmel régi álma vált valóra, hiszen kamaszkora óta vonzza a filmezés. „2022 első felében tervezzük a bemutatót. Reményeim szerint akár nagyjátékfilmek előtt is vetíthetik majd a mozik. Televíziós és netes bemutatója biztosan lesz” – mondta a lapnak Ákos.

A művésznek erős éve van, hiszen tavasszal ő is elkapta a koronavírust, arról, hogy mit élt át, egyórás videóban beszélt. Aztán nyáron, bár nem érezte úgy, hogy méltó rá, mégis megcsinálta a Budapesten tartott egyházi kongresszus himnuszát.

Előadó-művészettel foglalkozó cége, a Fehér Sólyom Bt. pedig idén is leszerződött a Szerencsejáték Zrt.-vel, és 40 millió forintos reklámszerződést írt alá, ahogy hasonló összegű szerződést kötöttek 2019-ben és 2020-ban is az állami céggel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!