Mutatjuk, milyen elképesztően változatos című kritikákat közöltek a kormánypárti lapok az Elk*rtukról

2021. október 22. – 10:12

frissítve

Mutatjuk, milyen elképesztően változatos című kritikákat közöltek a kormánypárti lapok az Elk*rtukról

Másolás

Vágólapra másolva

A Telexen és más, független lapokban is megjelent az, hogy mit gondolnak az őszödi beszéd kiszivárogtatásán és a 2006-os őszi eseményeken alapuló filmről. De szeretnénk segíteni az olvasóink széleskörű tájékozódását, ezért az Újságcikkek fenyegető aurával posztja alapján végignéztük, hogy mit gondolnak a filmről azok az országos és megyei kormánypárti lapok, amik a KESMA alá tartoznak. Nézzük is végig a filmről írt kritikáik címét:

A Magyar Nemzet szerzője már itt jelzi, hogy szerinte Pörgős és izgalmas politikai krimi lett az Elkxrtuk.

A NOOL, azaz a Nógrád megyei hírportál szerzője mindezt úgy látja, hogy Pörgős és izgalmas politikai krimi lett az Elkxrtuk.

A SZON meglátása szerint Pörgős és izgalmas politikai krimi lett az Elkxrtuk.

A Médiapiac azt tartotta fontosnak kiemelni, hogy Pörgős és izgalmas politikai krimi lett az Elkxrtuk.

A Tolna megyei hírportál kritikusának az tűnt fel, hogy Pörgős és izgalmas politikai krimi lett az Elkxrtuk.

A Komárom-Esztergom megyei portál, azaz a KEMMA azzal a megdöbbentő állítással fogad minket, hogy Pörgős és izgalmas politikai krimi lett az Elkxrtuk.

És a sort még sokáig folytathatnánk, de talán elég lesz a Hír TV meglátása: szerintük Pörgős és izgalmas politikai krimi lett az Elkxrtuk.

A KESMA alá nem tartozik a Pesti Srácok portál: a kissé különcnek számító címük alapján ez érthető is, mert szerintük Rendkívül izgalmas politikai krimi lett az Elkxrtuk című film.

A filmnek csütörtök este volt a díszbemutatója, ahol a NER jelentős tagjai is megjelentek, nézzék meg az ott készült videónkat!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!