Hollik István sem fog örülni, ha ezt a kamerák előtt elmondott gyurcsányozását most előveszik a Fidesz-pártközpontban

2021. október 08. – 14:39

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Karácsony Gergely visszalépése nem annyira jött jól a politikai elemző vénával megáldott, jól értesült fideszes politikusoknak, mert most egy kicsit rájuk omlik a múltbéli magabiztos gyurcsányozás. Gulyás Gergely például egy hete mondta bele a kamerákba, hogy Karácsony Gergely lesz az előre eldöntött előválasztás győztese, mert Gyurcsány őt akarja, mire most gyorsan kijavította magát, hogy Gyurcsány váratlanul megkavarta a szálakat, és Gyurcsányember No.1-et (Karácsony) lecserélte Gyurcsányember No. 2-re (Márki-Zay).

Sőt, a Fidesz rögtön ráküldött a helyzetre egy újabb kisvideót, melyben ráerősítenek a Gyurcsányozásra.

Szép mentés, csak ezzel most a képzeletbeli Ki Zavarodik Jobban Bele A Gyurcsányozásba Vándorserleget átadta Hollik Istvánnak, aki nem olyan régen szintén kamerák előtt jelentette ki, hogy Márki-Zay azért nem nyerheti meg az előválasztást, mert ő nem Gyurcsány embere. Nézzék, 7.42-től:

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom