És akkor most nézze meg Gulyás Gergely magabiztos nyilatkozatát arról, hogy egyértelműen Karácsony az előválasztás előre megírt győztese

2021. október 8. – 11:42

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Gulyás Gergely a szeptember 29-i Kormányinfón beszélt arról, hogy a showműsor vége nem nyitott, hanem előre koreografált forgatókönyv szerint zajlik, és Karácsony lesz az ellenzék közös jelöltje. És hogy honnan lehet tudni? Jólinformáltnak kell lenni!

Egyelőre nem annyira tűnik telitalálatnak a jóslat, persze még jöhetnek fordulatok, és ha a végén tényleg Karácsony nyer, természetesen egy ugyanilyen cikkben lengetem majd kalapomat Gulyás jólinformáltsága előtt!

Frissítés: Cikkünk megjelenése után Gulyás Gergely elnézést kért a szereplőktől, mármint tripladupla idézőjelben értve, „elnézést kért”, hogy eltévesztette a bábszínház szereposztását, és a valóságosnál bénább forgatókönyvírónak vélte a szálakat mozgató Gyurcsányt. Íme az egész közlemény:

„Gulyás Gergely töredelmesen elnézést kér Karácsony Gergelytől és Gyurcsány Ferenctől. A főpolgármestertől azért, mert olyan szerepben tüntette fel, amelyet Gyurcsány Ferenc nem neki szánt. Gyurcsány Ferenctől pedig azért, mert szellemesebb forgatókönyvíró, mint gondolta. A párt és parlamenti támogatottság nélküli Márki-Zay sokkal alkalmasabb Gyurcsány Ferenc bábszínházában főszereplőnek, mint a főpolgármester.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!