Valaki 105 ezer forintot fizetett Magdi anyus otthonkájáért, de még többet is adhatnak érte

2021. augusztus 5. – 13:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

105 ezer forintot fizetett egy licitáló Magdi anyus, a nemrég véget ért Barátok közt egyik központi karakterének otthonkájáért. A halálát okozó papírgalacsin 66 ezerért kelt el.

A Vatera közleménye szerint véget ért az a jótékonysági licit, amelyet az RTL Klub a Barátok közt forgatásának végső befejezésekor indított. A legnépszerűbb, licitre kínált jelmezek és kellékek a következő áron keltek el.

  • Magdi anyus halálát okozó galacsin: 66 ezer forint.
  • Berényi Claudia kávésszettje: 210 ezer forint.
  • Novák Laci boltjában található vintage stílusú zöld kisszekrény: 200 ezer forint.
  • Berényi Miklós pizsamája és köntöse: 69 ezer forint.
  • Magdi anyus otthonkája: 105 ezer forint.

Az otthonkát a sikeres licitálók további jótékonysági gyűjtésre ajánlották fel: néhány hétre az Erkel Színház melletti patika kirakatába költözik, hogy aztán újra kalapács alá kerüljön, és más alapítványokat is támogathasson további jó célok elérésében. Az árverésen közel 2,4 millió forint gyűlt össze, az összeggel az RTL Klub az SOS Gyerekfalvak munkáját segíti.

23 év után, július 17-én este nyolckor lezárult egy korszak a magyar tévétörténelemben, amikor véget ért a Barátok közt. Ebben a cikkben írtunk a történetet lezáró 10 457. epizódról.

Az utolsó részeket még tavasszal forgatták le a sorozat készítői, az egyik ilyen forgatási napon beszélgettünk a színészekkel arról, mit jelentett a szerepük számukra, és milyen is a búcsú.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!