Karácsony és Tarlós megköszönték egymásnak a 3-as metrót

2022. május 14. – 18:40

Másolás

Vágólapra másolva

Szombaton átadták a hármas metró három felújított állomását, a Kálvin tér, a Corvin-negyed és a Klinikák megállókat. Az átadáson ott volt Karácsony Gergely főpolgármester és Tarlós István korábbi főpolgármester, miniszterelnöki megbízott, aki ez utóbbi posztjával kapcsolatban nem kívánt semmit elárulni a folytatásról. A korábbi hűvös viszonyhoz képest, a politikusok most kifejezetten tisztelettel beszéltek egymás munkájáról.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass