Fideszes fellegvár volt, de most itt jöhet a legszorosabb csata

Legfontosabb

2022. március 26. – 19:30

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A fideszes Hende Csaba és a DK-s Czeglédy Csaba között nagyon szoros a verseny a szombathelyi választókörzetben, ahol a két jelölt között kifejezetten rossz a viszony. Czeglédy szerint Hende elvesztette a kapcsolatát a várossal, Hende viszont azt mondja, bárkit meghív a lakására, hogy nézze meg a gatyáit, zoknijait. Beszéltünk azzal a polgármesterrel is, akinek a falujában eldőlhet majd a választás.

A videó korábbi változatában szerepelt egy részlet, amiben egy téves megállapítás szerepelt a város 2020-'21-es állami támogatásaival kapcsolatban. Ezt a részletet eltávolítottuk és az alábbi helyreigazítást tesszük közzé:

A Telex.hu internetes felületén 2022. március 26-án 19.30 perckor a ,,Fideszes fellegvár volt, de most itt jöhet a legszorosabb csata" címmel közölt tudósításban valótlanul állítottuk azt, hogy Hende Csaba Szombathely működési kiadásainak kompenzációja vonatkozásában nem mondott igazat. Hende Csaba a város 2021-es kompenzációja vonatkozásában mindenben a valóságnak megfelelően nyilatkozott, ennek megfelelően
a cikk tényállítása valótlan. Nemény András polgármesternek a tudósításban szereplő nyilatkozata ebben a témakörben a 2020-as költségvetési évre vonatkozhat, melyet tudósításunk a Hende Csaba által tett nyilatkozattal kapcsolatos tényállítás megfogalmazásakor elmulasztott figyelembe venni.

A tévedésért minden érintettől és az olvasóktól elnézést kérünk.

A Telex fontosnak tartja, hogy az egész ország területéről szállíthasson az olvasóinak sztorikat, ezért közlünk gyakran vidéki riportokat. Mivel minden térséget nem tudunk lefedni budapesti szerkesztőségünkkel, keressük az együttműködést vidéki újságírókkal, és fokozatosan országos tudósítói hálózatot szeretnénk kiépíteni. Ez a cikk is egy ilyen együttműködés keretein belül készült.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!