Rekordot döntöttek februárban a Telex videói

2022. március 1. – 11:34

Másolás

Vágólapra másolva

Közéleti szempontból viszonylag csendesen indult 2022, februárban viszont felpörögtek az események, ez pedig meglátszik a Telex videós termésén is. Megdöntöttük a tavaly szeptemberi, az ellenzéki előválasztás idején felállított csúcsunkat,

és idén februárban több mint 3,9 millió indítást produkáltak a videóink.

A 3,9 millió indítást 25 önálló videóval értük el, 153 percnyi anyagot forgattunk, ezen kívül megjelent egyben Földes András 23 perces helyszíni riportfilmje Afganisztánból – amit itt magyar vagy angol felirattal meg is tud nézni –, és készítettünk egy 100 perces élő választási műsort is. Ha még nem tette meg, akkor itt tud feliratkozni a Youtube-csatornánkra.

A múlt hónap legnagyobb eseménye, hogy Oroszország váratlanul megtámadta Ukrajnát, erről több stábbal, több helyszínről, változatos tartalommal tudósítunk, csapataink továbbra is az események sűrűjéből jelentkeznek – ezt egy külön lejátszási listán is végig tudja böngészni a Youtube-on. De kiemelten foglalkoztunk az országgyűlési választási kampány hivatalos indulásával és Orbán Viktor évértékelőjével is. Jártunk Völner Pál választókerületében, de arról is forgattunk, hogy vajon a budapestiek tudják-e a különbséget Volner és Völner között.

Mi a versenytársainktól eltérően nem engedünk sem politikai, sem más hirdetéseket a videóink elé/közé/mögé a Youtube-on, így az anyagaink nem kerülnek be a videómegosztó felkapott (trending) listájába, emiatt lényegesen kisebb a videóink elérése, mint egy-egy esetben lehetne.

Youtube-reklámok nélkül komoly bevételtől esik el a Telex, viszont azt gondoljuk, így jobb élményt tudunk nyújtani a nézőinknek. A videózás az újságkészítés legköltségesebb része, ezért arra kérünk, hogy ha fontosnak tartod a munkánkat, és szeretnéd, hogy még több videót készíthessünk, akkor támogasd a munkánkat!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!