Váratlan figurák is feltűnnek Orbán Viktor udvarában

2021. december 12. – 18:53

Másolás

Vágólapra másolva

A KESMA vezetője saját belépőkártyával jár a Karmelitába. A miniszterelnök hivatalánál feltűnik Kubatov Gábor titkára, akit korábban szoros összefüggésbe hoztak az ellenzéki népszavazást megakadályozó kopaszokkal. De a várba jár dolgozni az a kormánypárti riporter is, aki pár éve még a legsúlyosabb lejárató anyagokat készítette a NER ellenfeleiről. Két hétig forgattunk az azóta teljesen elkerített Karmelitánál.

A Karmelita előtti közterület lezárásának nyilvánosságra gyakorolt hatásáról ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Ha fontosnak tartja a munkánkat, és szeretné, hogy több ilyen videót készíthessünk, akkor kattintson ide, és támogassa a munkánkat!

A Telex webshopját pedig itt lehet végigböngészni!

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom