Tóth Csaba vs. Hadházy Ákos – a zuglói előválasztási háború háttere

2021. szeptember 20. – 19:33

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Zugló ellenzéki vezetése körül évek óta kellemetlen ügyek jelennek meg a sajtóban, a kerületben mégis 2014 óta nagyítóval kell keresni a Fideszt. Korrupciógyanú, kiszivárgott hangfelvétel, állítólagos fenyegetés – volt már itt minden, de Tóth Csaba érintettségéről perdöntő konkrétumok még nem derültek ki. A Telex Magyarázó legújabb részében bemutatjuk az előválasztás legforróbb összecsapását, Tóth Csaba és Hadházy Ákos pedig elmondják, hogy mi a gondjuk a másik munkájával, és hogy támogatnák-e egymást 2022-ben.

Ha fontosnak tartja a munkánkat, és szeretne több ilyen videót látni, akkor támogassa a Telexet!

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass